Nicoleta Voicu a refuzat să se prezinte la nunta fiului ei. Cum s-a certat artista cu propria familie

Stan Filon 28.10.2022, 12:41

Nicoleta Voicu a refuzat să se prezinte la nunta fiului ei, dezamăgită de comportamentul acestuia. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda trece printr-o perioadă foarte grea. Se zbate cu neajunsurile, dar nu primește înțelegere nici măcar din partea propriei sale familii.

Nicoleta Voicu a refuzat să se prezinte la nunta fiului ei

Cântăreața de muzică populară Nicoleta Voicu este la pământ. Artista a mărturisit de curând că a fost foarte dezamăgită de comportamentul propriul său fiu, care s-a cununat recent. Atât a fost de supărată pe el, că nici măcar nu s-a mai prezentat la fericitul eveniment din viața celui căruia i-a dat viață. Totul a pornit de un motiv aparent banal: un mesaj de bucurie pe Facebook.

„A fost cununia civilă, m-a anunțat data la care va fi și am îndrăznit să îmi exprim și eu bucuria pe rețele de sociale, că orice mamă. Am pus câteva fotografii și un titlu sugestiv ‘Am ajuns și soacra mare’. Apoi, a fost preluat de presă, dar a fost un articol frumos și chiar mă bucuram de asta după atâtea lucruri negative scrise despre mine. Nu cred că au trecut cinci minute de la apariția articolului și am primit un telefon, de la fiul meu, în care s-a aratat supărat pentru postarea făcută”, a mai mărturisit artista pentru Antena Stars.

Jignită ca la ușa cortului de cel căruia i-a dat viață

Nicoleta Voicu a rămas șocată de ce a putut să audă din gura propriului său fiu. Tânărul i-a vorbit foarte urât și i-a adresat cuvinte jignitoare, care i-au dat lumea peste cap.

„Nu a fost cale de mijloc. Tonul lui devenea din ce în ce mai imperativ, poruncitor și la un moment dat a lansat o expresie care nici nu poate fi reprodusă la televizor, una care face parte din categoria expresiilor din trafic. Am rămas șocată, m-am uitat la numărul de telefon de zece ori pentru că nu am crezut că vorbesc cu el”, a mai precizat Nicoleta Voicu.

Cearta Nicoletei Voicu cu fiul său, dar și traiul de zi cu zi au pus-o la pământ pe artistă, care parcă nu mai vede luminița de la capătul tunelului. S-a văzut exclusă din atâtea evenimente importante ale familiei sale, iar acest lucru a întristat-o puternic, după cum a mai mărturisit.

„Prin atâtea am trecut și despărțirile din ultima perioadă din viața mea m-au făcut una cu pământul. M-au adus la nivelul pământului la propriu și la figurat. Și a fost un minus pentru mine, pentru că s-a creat o punte între familia mea și mine, adică între cei care nu au grija zilei de mâine, cei care sunt înstăriți și eu, care am fost nevoită să iau viață de la zero”, a conchis interpreta pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...