Nicoleta Voica vrea să plece definitiv din România. Destinația aleasă de cântăreața de muzică populară

Iancu Andreea, Gabriel Alexandru 23.01.2022, 10:36
Nicoleta Voica vrea să plece definitiv din România. Destinația aleasă de cântăreața de muzică populară

Celebra cântăreață de muzică populară, Nicoleta Voica, și soțul ei, ar vrea să plece definitiv din România. Artista a mărturisit care este destinația aleasă, precum și ce motiv are încât să renunțe la traiul din țara natală. Vedeta, care în prezent se află în vacanță, a făcut dezvăluiri inedite.

Nicoleta Voica vrea să se mute definitiv din țară. Artista visează să plece din România

Chiar dacă și-a construit o carieră de succes în țara natală, Nicoleta Voica vrea să plece din România, dezvăluind recent care este destinația aleasă. În prezent, artista se bucură, alături de soțul său, Alin Bagiu, de o vacanță binemeritată în California. Cei doi soți au ales să facă o călătorie peste Ocean, acolo unde chiar și-ar dori să locuiască permanent.

Artista este cetățean american, astfel că nu ar fi deloc dificil să aleagă să își ducă traiul în SUA. Cu toate acestea, distanța foarte mare de România reprezintă totuși un impediment. Nicoleta Voica a regândit astfel planurile pentru viitor și a ales să își construiască visul într-o țară din Europa. Artista consideră că Valencia se apropie cel mai mult de atmosfera din California și deci Spania este țara în care și-ar cumpăra o casă. În plus, temperaturile mai ridicate reprezintă un avantaj.

„Să știi că nu, eu sunt cetățean american. Nu m-am gândit pentru că nu întinerim și călătoria este de vreo 12-13 ore. Va veni o vreme când nu ne va mai fi ușor să călătorim, dar ne-am gândit la o parte de Europa care seamănă cu California, mi-a plăcut foarte tare zona Valencia și cu două ore jumătate de avion e mai suportabil. Ne-am gândit să ne cumpărăm o casă acolo. Mi se pare extraordinar să stai iarna acolo unde este cald. Mie nu îmi place frigul”, a povestit Nicoleta Voica, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Nicoleta Voica vrea să plece definitiv din România
Nicoleta Voica și soțul său, Alin Bagiu

Artista și soțul său, proiect pe rețelele de socializare

Nicoleta Voica și partenerul său de viață au ales în ultimii ani un stil de viață sănătos. Cei doi au reușit să scape de kilogramele în plus și acum îi încurajează și pe alții să o facă. De curând, artista a dezvăluit că a înființat un grup pe Facebook, denumit „Maratonul Perseverenților”, prin care își dorește să îi susțină pe cei care speră să slăbească.

,,Ne lăudăm cu foarte multe, dar în primul rând, eu și soțul meu am creat pe Facebook un grup care se numește Maratonul Perseverenților, pentru că a fi perseverent înseamnă a reuși, musai a reuși. Asta se ocupă cu sfaturi clare, cu îndrumări prin exemplu personal și cu nutriție sănătoasă. Când spun sănătoasă, spun echilibrata din punct de vedere nutrițional și bineînțeles luând și aportul acela de nutrienți de care avem nevoie. Pentru asta, soțul meu, Alin, care se ocupa de nutriție de 20 de ani oferă consultanță gratuită”, a declarat Nicoleta Voica la Neatza cu Răzvan și Dani.

Artista de muzică populară a recunoscut că duce un stil de viață sănătos, iar acest fapt a reușit să o ajute să slăbească aproape 10 kilograme. De asemenea, cântăreața a menționat și că soțul său a dat jos 17 kilograme, într-un timp destul de scurt, cu ajutorul nutriției sănătoase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...