Nicoleta Luciu, ultimele declaraţii în legătură cu divorţul de Zsolt Csergo. Ce nu are de gând să mai facă bruneta

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 30.01.2022, 07:47

Nicoleta Luciu a făcut declaraţii în legătură cu presupusul divorţ de Zsolt Csergo, după 10 de ani de căsnicie. Vedeta, care în ultima perioadă s-a concentrat pe creșterea celor patru copii ai ei, la Miercurea Ciuc, a dezvăluit ce nu are de gând să mai facă de acum încolo.

Nicoleta Luciu, despre divorțul de Zsolt Csergo. Ce nu va mai face

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo s-au căsătorit în 2012 și au împreună patru copii: Zsolt Jr., născut în anul 2008, și tripleții Karol, Kevin și Kim, născuți în 2011, pe care îi cresc la Miercurea Ciuc.

Vedeta a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se concentreze pe familia ei. Bruneta în vârstă de 41 de ani revine la București adesea pentru proceduri de înfrumusețare, pentru că are grijă să se mențină în formă. În ultima vreme, însă, au apărut noi zvonuri că ea și soțul ei ar fi aproape de un divorț.

Nicoleta Luciu, ultimele declaratii in legatura cu divortul de Zsolt Csergo
Nicoleta Luciu si sotul ei

De-a lungul căsniciei lor, cei doi au mai avut parte de astfel de zvonuri, în contextul în care Zsolt Csergo nu i-a fost întotdeauna fidel vedetei. Recent, acestea au reapărut. Interlopul Nuțu Cămătaru a spus că el și fratele său, Sile, au avut relații cu Nicoleta Luciu.

„În primul rând, nu sunt adevărate, iar, în al doilea rând, nu mai dau interviuri”, a declarat Nicoleta Luciu pentru cancan.ro, negând zvonurile despre divorț.

Nicoleta Luciu, o posibilă revenire pe micile ecrane

Anterior, Nicoleta Luciu a spus că evită să mai vorbească cu presa în ultima vreme și că atunci când o va mai face, va vorbi despre subiecte importante pentru ea și familia ei. Bruneta, care nu ar duce lipsă de oferte pentru revenirea la TV, a precizat că dacă va lua vreo decizie referitoare la viitorul ei profesional, atunci nu va ține secretă hotărârea.

Surse apropiate Nicoletei Luciu au dezvăluit pentru playtech.ro că bruneta a discutat cu soțul ei despre o eventuală revenire pe micile ecrane. Însă, ar fi hotărât să se concentreze pe creșterea copiilor ei. Bruneta s-ar fi întrebat dacă ar mai avea relevanță în fața generației mai tinere, care nu a prins-o pe sticlă, dar soțul ei i-ar fi spus că își face griji în zadar.

Totuși, Nicoleta Luciu și soțul ei ar fi lăsat deschis subiectul unei reveniri pe micile ecrane, în cazul în care va apărea o ofertă mult mai atractivă față de cele pe care vedeta le-a primit până acum.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...