Nicole Cherry, nuntă și botez în aceeași zi. Cum s-a îmbrăcat artista

Ioana Bucur 19.05.2022, 22:34

Sărbătoare mare în showbiz-ul românesc! Nicole Cherry a făcut nuntă și botez în aceeași zi. Proaspăta mămică a atras toate privirile celor prezenți la marele eveniment, moment pe care artista nu îl va uita niciodată. Așa cum era de așteptat, ținuta aleasă de cântăreață nu a dezamăgit, fiind coordonată perfect cu cea aleasă pentru micuța Anastasia.

Nicole Cherry s-a căsătorit și și-a boteza fiica în aceeași zi

Au fost emoții uriașe pentru îndrăgita artistă. Sute de invitați au avut plăcerea de a fi martorii unuia dintre cele mai frumoase momente din viața ei și a familiei sale. Astăzi, Nicole Cherry și-a creștinat fetița, Anastasia, și s-a și căsătorit!

Nicole Cherry a făcut nuntă și botez în aceeași zi. Peste 300 de persoane au fost invitate să participe marele eveniment, dubla-sărbătoare.

Micuța Anastasia a fost vedeta zilei, iar tânăra mămică i-a ales cu grijă ținuta. Fetița a fost îmbrăcată într-o rochiță superbă, de culoare albă, iar pe cap a purtat o bentiță. Florin a optat să se îmbrace cu o camașă albă, o pereche de pantaloni închiși la culoare și un sacou gri. Tot în alb a apărut și nașa, Mădălina Petre. Nașul, pe numele său Narcis Petre, a ales un costum albastru și o cămașă albă.

Albul a fost „culoarea zilei”, fiind, evident, culoarea aleasă și de mămica Nicole Cherry care a rostit joi, 19 mai 2022, cel mai frumos „DA” din viața ei. Artista s-a căsătorit cu partenerul său, tatăl micuței Anastasia. A purtat o rochie albă cu pene, fără să se bazeze prea mult pe machiaj, lăsându-și frumusețea naturală în prim-plan.

Nicole Cherry, nuntă și botez în aceeași zi. Cum s-a îmbrăcat artista

„Eu zic că am făcut cele mai bune alegeri”

Vedeta a postat și câteva imagini de la nunta-botez pe platfomele de social media.

Petrecerea a avut loc într-un local din Bolintin-Vale, sala de evenimente care îi aparține familiei Bădălău:

„Eu zic că am făcut cele mai bune alegeri și după gustul nostru. Noi suntem extrem de mulțumiți. Sunt mega entuziasmată. E cea mai frumoasă locație la ora actuală și am văzut multe. Avem invitate cam 300 de persoane. Vor fi emoții multe. Eu zic că o să fie super”, a declarat Nicole Cherry pentru Click.ro.

Pe lista invitaților se regăsesc nume mari din showbiz-ul românesc, precum: Andra, Damian Drăghici, dar și Mălina Avasiloaie, și cu siguranță petrecerea va ține până dimineață.

Urmăriți Impact.ro și pe