Nicolae Botgros, devastat după moartea soției. Ce a ajuns să spună maestrul

Nicu Stan 04.08.2021, 09:44
Nicolae Botgros, devastat după moartea soției. Ce a ajuns să spună maestrul

Nicolae Botgros, devastat după moartea soției. Ce a ajuns să spună maestrul după decesul soției sale, Lidia Bejenaru. Doamna i-a fost alături maestrului o viață de om, iar acum dispariția ei creează mari probleme acestuia. Toate amănuntele cu ce se întâmplă cu Nicolae Botgros după nenorocirea care l-a lovit, în articolul de mai jos.

Nicolae Botgros, mesaj cutremurător la scurt timp după moartea soției sale. ”Ne cunoaștem de 53 de ani, de la 15 ani jumătate”

Nicolae Botgros este devastat după moartea soției. Maestrul Nicolae Botgros, în vârstă de 68 de ani, își revine cu greu după tragica dispariție a soției sale, Lidia Bejenaru. Cei doi au format un cuplu de nu mai puțin de 50 de ani.

Lidia Bejenaru a decedat pe data de 26 iulie, la 68 de ani, în urma unei boli necruțătoare. Solista de muzică populară suferise nu mai puțin de trei operații în doar o săptămână, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Lidia Bejenaru si Nicolae Botgros s-au iubit timp de 50 de ani
Lidia Bejenaru si Nicolae Botgros s-au iubit timp de 50 de ani

Nicolae Botgros a povestit coșmarul pe care l-a trăit

Astfel, la o săptămână după ce și-a pierdut soția, muzicianul Nicolae Botgros a făcut primele declarații cutremurătoare. Dirijorul din Republica Moldova a povestit, cu durere în glas și lacrimi în ochi, despre problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat partenera sa de viață înainte de a muri patul de spital.

“Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe dat de 11 iulie au operat-o. Peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea, fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea și care era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a spus Nicolae Botgros, la Antena Stars.

Nicolae Botgros se simte singur și sărac fără Lidia Bejenaru

De când soția a trecut în lumea celor drepți, maestrul Nicolae Botgros se simte mai singur ca niciodată.

“Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum, pentru că așa am rămas singur și sărac, ea îmi lipsește în fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, a mai spus Nicolae Botgros.