Nicolae Botgros are din nou covid. Artistul a mai trecut prin boală, a fost grav

Nicu Stan 05.01.2022, 10:43
Nicolae Botgros are din nou covid. Artistul a mai trecut prin boală, a fost grav

Nicolae Botgros are din nou covid. Artistul a mai trecut prin boală și a fost grav, astfel că acum trece prin momente grele. Maestrul lăutarilor din Chișinău s-a infectat cu noul coronavirus pentru a doua oară, ratând astfel evenimentele din seara de Revelion. Acum, maestrul se află în carantină la domicliu. Dirijorul a mai fost infectat cu COVID-19 în luna mai a anului trecut. Care este starea de sănătate a lui Nicolae Botgros, vedeți în rândurile de mai jos.

Nicolae Botgros, infectat din nou cu coronavirus. Prima dată, artistul a fost conectat la aparate. Cum se simte acum

Nicolae Botgros a aflat înainte de Revelion că este infectat cu COVID-19, motiv pentru care a intrat în izolare la domiciliu. De asemenea. în luna mai a anului trecut, maestrul Nicolae Botgros a mai trecut prin boală, a fost internat în spital o lună și patru zile. Atunci, artistul s-a luptat pentru viața sa, având o formă gravă de coronavirus.

Maestrul Nicolae Botgros are din nou covid. Conducătorul Orchestrei Naționale de Muzică Populară „Lautarii” din Republica Moldova a fost internat la Spitalul de Urgență din Chișinău. Artistul s-a aflat în stare gravă, însă a reușit să învingă virusul ucigaș.

Nicolae Botgros a ratat spectacolele de Revelion
Nicolae Botgros a ratat spectacolele de Revelion

Nicolae Botgros, carantină la domiciliu

Celebrul dirijor al orchestrei Lăutarii din Chișinău se află acum în carantină la domiciliu și are o stare de sănătate bună. De asemenea, artistul a declarat că regretă foarte mult faptul că a ratat evenimentele programate în seara de Anul nou, desvăluind că nu îi place să stea acasă.

„Am Covid pentru a doua oară, dar este o formă ușoară, seamănă mult cu o răceală! Prima oară când am avut Covid a fost o formă extraordinar de gravă. Vaccinul m-a protejat foarte mult!. A dat iar năpasta peste mine, am iar Covid și nu sunt așa în formă cum trebuie! Am avut niște probleme și cred că am luat din același spital unde am fost internat prima dată cu Covid. Văd că acum e mai ușor, nu am trecut prin febră și prin problemele cu saturația, dar încă stau acasă în carantină„, a mărturisit Nicolae Botgros pentru Prima TV.

Nicolae Botgros a suferit mult la prima infectare

La prima ingectare, Nicolae Botgros nu mai putea respira și a fost conectat la aparate. Artistul și-a revenit cu greu, iar familia și apropiații l-au susținut.

„Plămânii mei au fost afectați în proporție de 70%, poate chiar și mai mult. Nu simțeam nimic, pentru că am fost sedat. Când pacienții sunt mai agitați, mai agresivi, medicii le pun niște injecții și îi calmează”, spunea Nicolae Botgros.

Urmăriți Impact.ro și pe