Nicolae Botgros a ajuns de urgenţă la spital. Îndrăgitul artist a fost deja operat

Stan Filon 30.01.2022, 17:22
Nicolae Botgros a ajuns de urgenţă la spital. Îndrăgitul artist a fost deja operat

Maestrul Nicolae Botgros trece printr-o perioadă grea din viața lui. A fost infectat de două ori cu coronavirus, iar prima dată a fost internat în stare critică pe secția de ATI, unde a stat mai bine de o lună. Și-a pierdut soția, iar acum a fost nevoit să meargă de urgență la spital, unde a suferit o intervenție chirugicală. Zilele trecute, actorul și-a sărbătorit ziua de naștere, însă de mai bine de nouă ani nu mai organizează nicio petrecere, deoarece chiar de ziua lui de naștere și-a pierdut mama.

Nicolae Botgros a ajuns de urgenţă la spital

Nicolae Botgros este cunoscut în toată România. Este un violonist de renume, dar și un dirijor iscusit, iar muzica populară este mai bogată cu el pe scenă. Cu toate că viața i-a oferit multe, în ultima perioadă i-a și luat. Artistul trece printr-o perioadă mai grea din viața lui. Și-a pierdut mama, apoi s-a îmbolnăvit de coronavirus, deși este vaccinat cu schema completă.

Prima dată când a contractat temutul virus, a stat în spital timp de o lună, iar medicii erau rezervați în ceea ce privește șansele sale de viață. A trecut însă cu bine peste acest hop, recuperându-se în totalitate. Și-a pierdut apoi soția cea care i-a stat alături zeci de ani, la bine și la rău și s-a reinfectat cu coronavirus.

Nicolae Botgros a ajuns de urgenta la spital
Nicolae Botgros a ajuns de urgenta la spital

Medicii l-au sfătuit să se opereze de urgență

„Nici nu m-am gândit că ea va deceda, nici ea nu a crezut că în două săptămâni o să aibă trei operaţii grele şi o să plece dintre noi! Nu a ştiut nici ea, nici eu, nici copiii, nici rudele apropiate, nici prietenii noştri, dar nici doctorii.

Credeam că o să meargă acasă aşa că după toate celelalte operaţii pe care le-am avut împreună, că a avut 12 intervenţii. Când îmi imaginez că a rămas Cornel fără mamă, îmi vine să ţip la cer. Puterea vine de Sus. Dumnezeu ne dă Har, ne dă Dar, dar ne dă şi putere şi dă omului atât cât poate să ducă el… Greu, foarte greu! Toţi îmi spun «Maestre, fii tare, fii puternic», dar puterea mea astăzi zace în pământ. Puterea mea a fost soţia. 50 de ani pe care i-am trăit împreună au fost o viaţă de om”, mărturisea Nicolae Botgros.

Iată că Nicolae Botgros a trecut recent prin alte momente de cumpănă. Medicii i-au spus că trebuie să se opereze repede, pentru a nu rămâne orb. Așa că celebrul dirijor a mers și s-a operat de urgență de cataractă, deoarece boala se afla într-un stadiu foarte avansat. A mers la cei mai buni medici, iar acum Nicolae Botgros poate răsufla ușurat, deoarece nu și-a pierdut vederea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...