Nici nu a început emisiunea, că a şi pornit scandalul la Asia Express. O concurentă a intrat deja în vizorul telespectatorilor: “Să poarte haine mărimea potrivită”

Cristian Cojocaru 12.06.2021, 08:54
Nici nu a început emisiunea, că a şi pornit scandalul la Asia Express. O concurentă a intrat deja în vizorul telespectatorilor: “Să poarte haine mărimea potrivită”

Filmările au început în cadrul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni din România Asia Express și nu oricum, ci cu scandalul de proporții lansat în mediul virtual. Internauții se pot bucura de imagini în premieră din cadrul concursului, în mediul virtual.

Cum a pornit scandalul de la Asia Express

Cel mai nou sezon al iubitei emisiuni Asia Express este prezentat în premieră de către Irina Fodor. Chiar dacă show-ul va fi difuzat cel mai probabil în toamnă, filmările din cadrul competiției au început deja, producătorii încercând să țină telespectatorii conectați cu actuala situație încă de pe acum.

În acest fel, mai multe imagini din cadrul concursului sunt postate în mediul online. Deși aceste imagini ar trebui să trezească interesul împătimiților emisiunii, unele dintre ele au reușit să stârnească un val de reacții incendiare între fanii emisiunii. Astfel, echipa formată din Lorelei Bratu și Zarug pare să nu fie tocmai pe gustul internauților.

Cele două vedete cunoscute din mediul virtual, au stârnit valuri de nemulțumire din cauza…vestimentației alese. Lorelei este o persoană care a lucrat anterior într-o firmă de PR. După aceea, a ales să devină antreprenor în propriul business în comunicare. Una dintre strategiile sale a fost alegerea hainelor. Astfel, a vrut să fie un model pentru femeile care au kilograme în plus, mesajul transmis fiind unul de a le încuraja să își iubească trupul în maniera în care este el.

scandalul Asia Express
Vestimentatia concurentilor Asia Express a fost asupru criticata

Comentariile acide primite de vedetă

Totuși, efectul nu a fost cel așteptat, astfel că numărul mare de kilograme şi celulita lăsată la vedere nu au fost tocmai pe placul fanilor emisiunii. O fotografie postată pe contul de Instagram al emisiunii, a reușit să îi facă pe internauți să lanseze comentarii acide la adresa vedetei.

„Nu greutatea este problema, lipsa bunului gust!”, „E bine să-ți iubești trupul, dar obezitatea este boală grea și nu ar trebui promovată. De asemenea, să poarte haine cu mărimea potrivită, să nu-i mai intre unde nu trebuie. E sinistru!”, reprezintă doar două dintre comentariile aduse la adresa lui Lorelei.

Desigur că fotografia postată a format două tabere, astfel că dacă unii o acuzau pe vedetă, alții îi luau apărarea acesteia. Dintre internauții mai îngăduitori, i-au urat acesteia mult succes și speră că o vor vedea pe primul loc la finalul concursului. Lorelei are 32 de ani și aproximativ 20.000 de urmăritori pe rețelele sociale.

Zarug, coechipierul antreprenoarei, are la rândul său kilograme în plus, însă atenția a căzut asupra acesteia. Multe persoane consideră că Lorelei își ia hainele nepotrivite pentru măsurile ei și nu doar în timpul concursului, ci și în viața de zi cu zi.

Urmăriți Impact.ro și pe