Nici miliardele nu deschid aeroportul: cum a rămas Ion Țiriac blocat în Namibia

Luiza Moldovan 08.04.2020, 19:53
Nici miliardele nu deschid aeroportul: cum a rămas Ion Țiriac blocat în Namibia

Nici miliardele nu deschid aeroportul: cum a rămas Ion Țiriac blocat în Namibia și cum banii lui n-au impresionat pe nimeni.

Surpriza lui Țiriac la debarcarea în Namibia
Surpriza lui Țiriac la debarcarea în Namibia

Nici miliardele nu deschid aeroportul: cum a rămas Ion Țiriac blocat în Namibia

În timp ce unii se luptă în țară cu pandemia, alții se duc în Namibia la vânătoare. Este cazul miliardarului Ion Țiriac, care, blocat pe aeroportul din Namibia, a descoperit că miliardele lui nu sunt de natură să deschidă uși. Nici măcar pe cele ale aeroporturilor.

Omul de afaceri a aterizat săptămâna trecută pe aeroportul din Namibia, împreună cu niște parteneri de afaceri, dar problema este că aeroportul era închis din cauza pandemiei.

Autoritățile namibiene nu sunt foarte prietenoase cu românii, pentru că se pare că ei sunt cei care au adus virusul în țara lor. Ion Țiriac s-a trezit blocat pe aeroport și complet incapabil să facă ceva.

„Românii au adus virusul în Namibia”

Victor Ciutacu, ziarist România TV, a spus:

„Domnul Ţiriac ajunge de regulă în Africa la vânătoare. E de vreo săptămână şi ceva împreună cu nişte parteneri de afaceri. Eu bănuiesc că este la vânătoare. Problema domnului Ţiriac este că aeroportul din Namibia este închis din cauza coronavirusului. Românii au fost cei care au adus coronavirusul în Namibia, motiv pentru care namibienii nu sunt foarte cooperanţi şi nu simt nevoia să deschidă aeroportul nici măcar pentru un zbor de urgenţă operat cu avionul domnului Ţiriac. Înţeleg că se fac nişte demersuri la nivel de Minister de Externe, de ambasadă”.

De curând, Ion Țiriac a fost surclasat în topul celor mai bogați români de Daniel Dines, un IT-ist cu background de matematician, care are, în plus față de fostul tenismen, 200 de milioane de dolari. Cu o avere apreciată la 1.4 miliarde de dolari americani, omul care vrea „un robot la fiecare persoană” are 47 de ani, lucru care-i face performanța încă și mai de apreciat. Dines a devenit în 2019 primul miliardar din lume care și-a construit averea pe afacerea cu roboți. E absolvent de Matematică și Informatică al Universității București.

Urmăriți Impact.ro și pe