Neymar i-a furat iubita unui star mai mare decât el. Cum și-au făcut publică relația

Marian Cărăvan 22.05.2020, 10:42

Starul lui PSG, brazilianul Neymar, joacă tare pe „piața transferurilor”. Și în fotbal, și în amor, Neymar pare că se descurcă de minune.

Neymar, acuzat că i-a furat iubita lui Maluma

Este 1-0 în meciul Brazilia – Columbia, după ce Neymar și-a folosit toate farmecele, a driblat elegant și a marcat. Erau doar zvonuri la finalul anului 2019, cum că Neymar ar fi făcut o nouă cucerire, și nu una oarecare. Ușor-ușor, detalii importante ies la iveală.

Fotbalistul brazilian a pus ochii pe frumoasa Natalia Barulich, modelul care s-a făcut cunoscută în întreaga lume în 2017, după apariția din videoclipul „Felices los 4”, una dintre melodiile de succes ale celebrului cântăreț columbian Maluma. Natalia și Maluma și-a continuat colaborarea, dar la un alt nivel, ca iubiți, iar vestea despărțirii lor a venit oarecum surprinzător anul trecut.

Speculațiile nu au întârziat să apară, mai ales că Natalia era văzută tot mai des pe la Paris, unde, ce să vezi, juca Neymar. Modelul petrecea tot mai mult în anturajul fotbalistului, iar gurile rele spun că brazilianul ar fi contribuit decisiv la ruptura dintre model și cântăreț.

Neymar și Natalia Barulich Sursa foto: Instagram

Dați de gol de Instagram

După ce au încercat o vreme să își ascundă relația, Neymar și Natalia Barulich nu au mai rezistat tentației. Au apărut iată primele dovezi ale relației lor, asta după ce Natalia a postat pe contul de Instagram câteva fotografii realizate de revista GQ Russia. Modelul nu s-a limitat doar la a posta imaginile sugestive, ci a adăugat și un mic accesoriu. O inimioară „nevinovată”. Care nu mai are nevoie de nicio explicație.

Natalia Barulich s-a născut la data de 13 ianuarie 1992, în SUA, având origini croato-cubaneze. Primii pași în modelling i-a făcut după ce a participat în 2012 la concursul de frumusețe Miss California. Apariția sa răvășitoare a atras atenția mai multor agenții și astfel Natalia s-a consacrat ca model de talie internațională cu ajutorul unui brand celebru, Guess, care a solicitat-o pentru mai multe campanii de promovare.

Ei, și după ce s-a făcut cunoscută și prin apariția într-un videoclip al lui Maluma, cu care a avut ulterior și o relație, acum că este noua cucerire a lui Neymar, nu mai poate rata celebritatea.

Urmăriți Impact.ro și pe