Neti Sandu are o problemă inedită „Mă trage lumea de păr pe stradă”

Redacția IMPACT 09.08.2020, 16:25
Neti Sandu are o problemă inedită „Mă trage lumea de păr pe stradă”

Neti Sandu este cea mai îndrăgită prezentatoare din România pentru că vine cu previziunile astrale pe care dorim cu ardoare să le auzim, încă de la primele ore ale dimineții. Ea ne spune dacă vom avea parte noroc, dacă vom avea de înfruntat provocări la muncă sau în viața amoroasă.

Neti Sandu și controversele legate de coafura ei

De la buletin de știri de dimineață, de la PRO TV nu lipsește niciodată horoscopul prezentat de Neti Sandu. Celebra prezentatoare este o figură emblematică a postului, care a este angajată a trustului încă de la începuturile primelor transmisiuni TV. Deși vedeta și-a schimbat stilul vestimentar în timp, coafura a rămas, în mare parte aceeași, adică un bob, care a variat doar ca lungime a părului.

Dat fiind faptul că de-a lungul timpului, Neti Sandu a adoptat același look, fanii și urmăritorii adesea dacă ea poartă o perucă sau nu. Ba chiar prezentatoare s-a confruntat cu niște probleme inedite pentru că oamenii, când au văzut-o pe stradă au început la un moment dat să o tragă de păr.

„Nu mă deranjează că lumea îmi spune asta, ci mă surprinde că nu au înţeles acest lucru. Unii vin şi mă trag de păr pe stradă, să vadă dacă e perucă. Alţii mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel e greu de aranjat. Cred că am fost întrebată de peste o mie de persoane”, spune Neti Sandu într-un interviu mai vechi.

Doar în perioada adolescenței și a studenției, Neti Sandu își purta părul mai lung.

„La vremea aceea eram puţin mai excentrică în felul în care mă îmbrăcam. În culori drapel, în culori tari, ruj tare cu contur. Mi se potrivea, dar nu se potrivea cu lecţiile pe care le făceam la şcoală”, a mărturisit prezentatoare PRO TV, într-un interviu acordat pentru adevarul.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe