Nepotul lui Gigi Becali, prima reacție după ce a snopit în bătaie un suporter pe „Arena Națională”. „Această atitudine violentă nu mă caracterizează”

Sorin Barbu 04.04.2022, 10:06

Nepotul lui Gigi Becali încearcă să „repare” greșeala de la meciul FCSB – Universitatea Craiova. Lucian Becali și prietenii lui au sărit cu pumnii și picioarele pe un suporter, iar acum își prezintă scuzele public. Spune că violența nu-l caracterizează și susține că îi este rușine de ceea ce a făcut.

Lucian Becali, prima reacție după scandalul de la Arena Națională

Lucian Becali și prietenii lui au bătut zdravăn un suporter la finalul partidei FCSB – Universitatea Craiova. În poze și filmări se vede cum nepotul lui Gigi Becali sare peste scaune și se năpustește cu pumnii pe bărbatul care era căzut la pământ.

A apărut chiar o filmare în care un prieten îi spune să se oprească pentru că riscă „să-l omoare” pe cel pe care îl lovea. Acum, nepotul lui Becali a reacționat. Și-a prezentat scuzele și spune că violența „nu-l caracterizează”.

Mea Culpa
Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație din timpul meciului .
Aș vrea să ofer scuze tuturor suporterilor fotbalului și în general ai sportului, această atitudine violenta NU mă caracterizează chiar deloc și este inacceptabilă, indiferent dacă am fost provocat sau nu.
Violența, în toate formele ei, NU trebuie să aibă loc în societatea din ziua de astăzi și din mileniul în care trăim.
Întotdeauna am avut o atitudine prietenoasă și deschisă cu oamenii, dar câteodată din cauza conjuncturii și provocărilor mai greșim, NU mă simt mândru ci dimpotrivă, îmi este rușine cu genul acesta de comportament și nu îmi face cinste !
Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace,dragoste și respect reciproc pentru sportivi și pentru iubitorii sportului, NU pentru violență și alte manifestări nepotrivite .
??Pace & dragoste ✌️

Deși vorbește de „pace și dragoste” Lucian Becali nu este prima oară implicat într-un incident violent. În anul 2008, o dansatoare dintr-un club de pe litoral i-a făcut plângere la poliție. A spus că fost înjurată și că ar fi primit propuneri indecente.

Șase ani mai târziu, nepotul lui Gigi Becali a vrut să bată un ospătar și când bodyguarzii i-au transmis să se liniștească a aruncat în ei cu scaune și mese. A pierdut chiar și un proces și a fost nevoit să plătească daune de 19.000 de lei, după ce a înjurată-o pe Adelina Pestrițu.

Urmăriți Impact.ro și pe