Nepoatele Anastasiei Lazariuc moștenesc frumusețea din familie. Cele două tinere, protagonistele unor apariții răvășitoare pe internet. Foto

Stan Filon 26.06.2022, 10:52

Anastasia Lazariuc a fost una dintre cele mai frumoase cântărețe din România. Aparițiile sale erau de excepție, iar fanii o iubeau. Ei bine, frumusețea este o trăsătură de familie, după cum s-a putut vedea la fiica sa, Ileana Lazariuc, iar acum la nepoatele sale. Cântăreața are două nepoate superbe, din partea fiului său, Andrei, fratele Ilenei. Cele două tinere au deja carierele lor, însă atrag toate privirile cu frumusețea lor. Cea mică, Nasti, seamănă cu mătușa Ileana, pe când Beatrice seamănă mai mult cu bunica.

Nepoatele Anastasiei Lazariuc moștenesc frumusețea din familie

Așadar, următoarea generație de femei puternice și frumoase din familia Lazariuc vine puternic din spate. Beatrice (28 de ani) și Anastasia (21 de ani) sunt de o frumusețe răpitoare și au deja cariere de succes. Cele două sunt artiste, însă activează într-un alt domeniu decât cel al bunii lor, respectiv design și pictură. Beatrice este foarte pasionată de design și chiar s-a apucat în mod profesionist de această pasiune. Spune că de mică era atrasă de desen, iar bunica sa a susținut-o mult, ceea ce i-a dat mai multă încredere. Anastasia Lazariuc chiar i-a cumpărat prima mașină de cusut.

„Mie mi-a plăcut să desenez de când eram mică, îmi place foarte mult să mă ocup de haine pentru doamne. Când eram copil, bunica avea foarte multe rochițe pentru scenă, mereu le probam. Și mereu modificam hainele, pentru că îmi plăcea să fie diferite. Într-o zi, cred că pur și simplu ne plimbam prin mall și i-a venit ei ideea să îmi cumpere o mașină de cusut, să-mi fie mai ușor să mi le schimb, pentru că le coseam de mână. Am început cu ce era mai ușor pentru mine, cu lenjerie intimă, hainele au fost ulterior, acum vreo patru ani. Apoi, prietenele mele mi-au propus să fac ceva online, să le pot vinde, iar ușor-ușor au început să mă contacteze stiliști de la noi din țară, chiar și vedete, pentru videoclipuri, ședințe foto”, declară Beatrice în interviul video pentru Tonica”, spune Beatrice într-un interviu pentru canalul de Youtube al revistei Tonica.

Nepoatele Anastasiei Lazariuc mostenesc frumusetea din familie
Nepoatele Anastasiei Lazariuc mostenesc frumusetea din familie

„Mie îmi place să încerc foarte multe”

Tot de desen a fost atrasă și Beatrice, pe care prietenii și familia o alintă Nasti. Mezina însă a mers mai departe cu pasiunea sa și a ajuns chiar să expună picturi la Muzeul Țăranului Român.

„La mine, în schimb, nu este vorba despre creație vestimentară, ci creație pe pânză, foaie. Înclinația asta a pornit mai mult de la mama, dar și de la bunica. Amândouă m-au sprijinit. Mi-a plăcut foarte mult, am continuat, am început să fac expoziții. Pictez foarte mult în ulei. Am avut expoziții recent, ultima mea expoziție a fost la Muzeul Țăranului, cu o pictură din atestatul meu, cu o femeie cu un cap de lup. Îmi propuneam să ajung să fac jocuri video și editing-uri pentru filme. Chiar aș vrea să continui cu asta. Mie îmi place să încerc foarte multe, și cu sport, și cu modelling”, spune și mezina Anastasia sau Nasti așa cum este alintată în familie.

Nepoatele Anastasiei Lazariuc sunt pasionate și de modeling și chiar ar putea face carieră, la felul în care arată. Acestea întorc toate privirile, pe unde merg, iar bărbații roiesc în jurul lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...