Nepoata celebră a lui Ion Iliescu, despre care puțini știau că sunt rude. Vedeta s-a iubit cu fiul lui Țiriac

Badea Violeta 04.07.2022, 11:27

Ion Iliescu este, fără dar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți politicieni români. Acesta s-a aflat la conducerea statului în trei rânduri. Prima oară ca președinte al CFSN între 22 decembrie 1989-1992, a doua oară ca președinte ales al României între anii 1992-1996 și ultima oară între 2000-2004. Ei bine, însă, nimeni nu știe că politicianul are o nepoată celebră. Vedeta are un trecut amoros cu fiul lui Țiriac!

Cine este nepoata celebră a lui Ion Iliescu

Maria Marinescu, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din țara noastră. Puțini știu, însă, că vedeta este și rudă cu fostul șef al statului, Ion Iliescu. Mai exact, aceasta este nepoata vitregă a fostului politician.

Deși nu au avut parte de un copil biologic, Ion Iliescu si soția sa, Nina, l-au crescut pe Mihai Bujor Sion. Acesta a rămas orfan de ambii părinți, în urma unui accident aviatic. De altfel, așa a ajuns să-i și cunoască pe cei care avea să-i călăuzează pașii în viață.

Mihai Bujor Sion a avut un mariaj de mai bine de două decenii cu actrița Ioana Pavelescu, mama Mariei Marinescu. Fiul lui Ion Iliescu a avut grijă de ea ca un adevărat părinte, deși nu erau rude de sânge.

Din păcate însă, căsnicia celor doi a ajuns la final când în viața lui Mihai Bujor Sion a apărut Laura Maria Iordache, o femeie cu 34 de ani mai tânără.

„Soţul mamei mele e, într-un fel, fiul lui adoptiv. Dar eu nu sunt rudă cu el. Ion Iliescu este un om foarte cald şi plăcut. Îl cunosc din copilărie. Datorită lui am ajuns să fac liceul la Beverly Hills High School. Eu nu fac politică, nu mă interesează absolut deloc ce se întâmplă în această ţară”, declara Maria Marinescu, în urmă cu ceva timp.

Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac
Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac

Trecutul amoros al nepoatei lui Ion Iliescu. A trăit o poveste de iubire cu cu fiul lui Țiriac

Frumoasa creatoare de modă a fost îndrăgostită nebunește de fiul lui Ion Țiriac. De altfel, cei doi au fost și căsătoriți, ce-i drept pentru o scurtă perioadă de timp. Maria Marinescu și Ion Ion Țiriac au divorțat după doar trei luni de mariaj.

„Amândoi ştiam că nu e nimic pe termen lung. Cred că ne plictiseam amândoi”, a explicat aceasta, în cadrul unui interviu pentru Antena 2, motivul căsătoriei.

În afară de fiul lui Țiriac, Maria Marinescu s-a iubit și cu alte nume sonore din țara noastră, precum Cristian Chivu, Bobby Paunescu și omul de afaceri Ovidiu Zegheru.

Ulterior, aceasta și-a unit destinul cu Frank Colin, un om de afaceri francez, dar nici acest mariaj n-a mers. Maria Marinescu a divorțat după ce acesta a intrat în închisoare. Acum, creatoarea de modă este căsătorită cu Alin Petrache și împreună au cinci copii superbi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...