Nelu Tătaru, pus la zid. Cine îl acuză că a vândut măști la surprapreț, prin farmacia soției

Iancu Andreea 29.05.2020, 13:40
Nelu Tătaru, pus la zid. Cine îl acuză că a vândut măști la surprapreț, prin farmacia soției

Lupta politică începe să prindă contur, iar acuzațiile primite de Nelu Tătaru din partea opoziției sunt unele cu adevărat grave. Ministrul Sănătății pare să fie implicat într-un scandal care o include și pe soția acestuia.

Nelu Tătaru, evaziune fiscală prin farmacia soției

Pandemia de coronavirus a generat o criză în domeniul sanitar românesc.  Iar măștile de protecție au fost unele dintre echipamentele care au lipsit o lungă perioadă de timp de pe rafturile farmaciilor. De asemenea, cei care au deținut măști și mănuși de protecție le-au vândut la suprapreț, profitând de disperarea oamenilor.

Astfel, conform bzi.ro, soția ministrului Nelu Tătaru are o farmacie în Huși. Crataegus Pharma a vândut măști de protecție la prețul de 15 lei, în timp ce alte farmacii le comercializau cu 5-6 lei, iar în magazinele online acestea costau aproximativ 3.5-4 lei.

Într-un video filmat cu camera ascunsă de către bzi.ro, farmacista își cere scuze că nu poate oferi bon fiscal pentru achiziționarea unor măști de protecție. Acest gest este cu atât mai grav cu cât are loc în incinta unei farmacii deținute de Ministrul Sănătății.

Ministrul Sănătății este acuzat de evaziune fiscală cu măștile de protecție Foto - Pexels
Ministrul Sănătății este acuzat de evaziune fiscală cu măștile de protecție
Foto – Pexels

Noi acuzații la adresa lui Nelu Tătaru vin din partea PSD

Pe lângă acuzațiile privind evaziunea fiscală din propria farmacie, Nelu Tătaru este acuzat de colegii din opoziție de alte lucruri grave. Dezvăluirea celor din PSD menționează că ministrul și-ar fi angajat mai mulți apropiați în interiorul Ministerului Sănătății.

Caracatița PNL sufocă toată #România! După neamurile lui Grindă, un alt mare “familist” pe banii românilor este ministrul Sănătații, Nelu Tătaru. Măștile vândute la suprapreț și fără bon fiscal, prin farmacia soției, au fost doar primul pas. Apoi a urmat… tot neamul! Cu maxim tupeu, rudele lui Tătaru au fost plantate pe salarii nesimțite, în curtea propriului minister! Între timp, lipsesc în continuare medicamente esențiale, spitalele sunt închise pentru bolnavii cronici, dar ministrul Sănătații este liniștit: întreaga „famiglie” s-a conectat la banii publici. La PNL, pandemia sporește cumetria, dezvăluie cei de la PSD pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...