Nelu Tătaru, despre valul patru al pandemiei. “Lumea trebuie să se vaccineze”

Nicu Stan 14.04.2021, 12:49
Nelu Tătaru, despre valul patru al pandemiei. “Lumea trebuie să se vaccineze”

Nelu Tătaru, despre valul patru al pandemiei. Fostul ministru al Sănătății prevede chiar și un al patrulea val al epidemiei de coronavirus. Care ar fi motivul apariției celui de-al patrulea val, citiți în rândurile de mai jos.

Nelu Tătaru, dezvăluiri șocante. România se va confrunta și cu un al patrulea val al pandemiei de coronavirus

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății, a făcut declarații despre valul patru al pandemiei de coronavirus. Valul patru al epidemiei de coronavirus ar putea să apară ca urmare a mobilității crescute a oamenilor.

 ”Cred că valul patru va fi după o mobilitate mai accentuată, dar stați să ieșim din valul trei. Suntem în vârf. Noi, specialiștii, urmăream cele patru barometre: prezența în unitățile de primire urgențe, secțiile de boli infecțioase, terapiile intensive și decesele. Aceste patru barometre sunt cele care ne spun unde ne aflăm. Mobilitatea e cel mai important indice care dă transmiterea comunitară. Spre exmplu, nu școală propriu zisă e cea problematică, ci modul în care ajunge elevul la școală, alături de bunici, părinți, etc…”, a afirmat Nelu Tătaru, potrivit gandul.ro.

Se pare ca un val patru al epidemiei de coronavirus este de neevitat
Se pare ca un val patru al epidemiei de coronavirus este de neevitat

Vaccinarea este foarte importantă. Scepticii sunt așteptați la vaccinare în a doua etapă

De asemenea, Nelu Tătaru a menționat cât de importantă este vaccinearea anti-coronavirus. Acesta spune că în prezent este o concurență între vaccinare și boală, care aduce tot imunizarea.

”În acest moment se vaccinează cei care își doresc vaccinarea. Urmează o a două etapă care trebuie să vină și cei care în acest moment sunt sceptici. Pe de altă parte, imunizarea se face prin boală sau prin vaccinare. În acest moment este o concurență între vaccinare și boală. Sfatul meu pentru ca oamenii să se vaccineze ar fi ca dacă vrem să ajungem la o viață cvasi-normală, trebuie să ne vaccinăm. Lumea trebuie să se vaccineze”, a mai spus fostul ministru al Sănătății.

Ce efact neștiut are vaccinul AstraZeneca. Când va fi dat în folosință vaccinul Johnson&Johnson

Nelu Tătaru a vorbit și despre vaccinul AstraZeneca. Acesta a provocat reticența populației în a se vaccina. De asemenea, fostul ministru al Sănătății a vorbit și despre vaccinul Johnson&Johnson. Acesta din urmă nu va fi dat în folosință până nu va fi arpobat de

”Bâlbâiala vaccinurilor AstraZeneca a contribuit la reticență. De exemplu, vaccinul Johnson&Johnson are la bază același principiu ca AstraZeneca. Europenii nu îl vor folosi până la aprobarea EMA” a precizat Nelu Tătaru.