Neînțelegerile dintre Meghan Markle și tatăl ei ajung în sala de judecată! Clipe grele pentru soția Prințului Harry

Neînțelegerile dintre Meghan Markle și tatăl ei ajung în sala de judecată!

Tatăl lui Meghan Markle lansează un nou atac dur la adresa fiicei sale. Thomas Markle nu evită nicio ocazie de a face bani de pe urma lui Meghan, iar recent a anunțat că este pregătit să depună mărturie în sala de judecată împotriva soției prințului Harry. Care este de această dată sursa neînțelegerii?

Tatăl lui Meghan Markle va depune mărturie la tribunal împotriva fiicei sale: ”Va fi un spectacol uimitor”

Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex va depune mărturie la tribunal împotriva fiicei sale în procesul pe care Meghan Markle și Prințul Harry l-au intentat tabloidului The Mail on Sunday. ”Când eu și Meghan vom ajunge în sala de judecată, va fi un spectacol uimitor pentru toată lumea”, a spus Thomas Markle.

thomas markle, meghan markle, tribunal

Tatăl lui Meghan Markle va depune mărturie la tribunal împotriva fiicei sale

Harry și Meghan dat în judecată tabloidul respectiv, deoarece au publicat o scrisoare personală trimisă de Meghan tatălui său. În luna februarie a lui 2019, The Mail on Sunday a publicat mai multe părți dintr-o scrisoare a lui Meghan Markle, scrisă de mână, scrisoare venită chiar din partea lui Thomas. Acesta a lipsit de la nunta regală și de atunci a avut numeroase apariții în media, cerându-i fiicei sale să reia legătura. El a decis să publice scrisoarea pentru că unele lucruri nu erau prezentate în mod corect.

”Tăticule, cu inima întristată îți scriu aceste rânduri, pentru că nu înțeleg de ce ai ales acest drum și nu-ți dai seama câtă durere provoci. Acțiunile tale mi-au zdrobit inima într-un milion de bucăți – nu numai pentru că ai provocat o durere care nu era necesară, ci pentru că ai ales să nu spui adevărul și te-ai lăsat manipulat, lucru pe care nu-l pot înțelege”, este doar o parte a emoționantei scrisori trimise de către Meghan tatălui său.

De asemenea, acest pasaj din scrisoare a fost dat publicității chiar de către tatăl său, care și-a motivat fapta spunând că acesta a fost modul său de a se apăra împotriva știrilor false care au apărut despre el.

”Am decis să fac publice diferite fragmente din scrisoare din cauza articolului scris de prietenii lui Meghan în revista People. Trebuie să mă apăr. Am publicat doar anumite părți, deoarece restul erau atât de dureroase. Această scrisoare nu mi s-a părut plină de iubire. M-a rănit”, a declarat Thomas.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI