Necazuri pentru Alina Pușcaș, în plină pandemie. Ce veste i-au dat medicii

Alexandra Andrei 24.05.2020, 20:55

Baba suferă la frumusețe, spune o vorbă din bătrâni, care i se aplică perfect Alinei Pușcaș. În timpul orei de sport, vedeta și-a luxat mâna, pe care a imobilizat-o printr-o fașă elastică, în speranța că nu va fi nevoită să o pună în gips.

Alina Pușcaș, două căsători și trei copii până la 34 de ani

Are 34 de ani și o viață parcă desprinsă din telenovele. Alina Pușcaș, pentru că despre ea este vorba, se află deja la al doilea mariaj și susține că trăiește o poveste de iubire ca în povești. Până în 2014, prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” (Antena 1) a fost căsătorită cu omul de afaceri Viktor Bieltz, de care a divorțat brusc, din motive cunoscute numai de ei.

La scurt timp după despărțire, frumoasa brunetă a anunțat că este însărcinată și că tatăl copilului ei este medicul stomatolog Mihai Stoenescu. În 2017, cei doi s-au căsătorit în cadrul unui eveniment restrâns, la care au participat numai apropiații. Anul trecut, Alina a adus pe lume cel de-al treilea copil, o fetiță superbă pe nume Iris.

Vestea pe care i-au dat-o medicii, în plină pandemie

Deși este mămică full time, Alina Pușcaș, de profesie manechin, ține extrem de mult la aspectul său fizic. Tocmai de aceea, ea a început să frecventeze sala de sport imediat după ce a născut. Nu s-a putut bucura prea mult timp de ajutorul unui antrenor, pentru că pandemia de coronavirus a obligat-o pe prezentatoarea TV să se izoleze acasă, cu cei trei copii.

Alina Pușcaș și-a luxat mâna în timpul orei de sport
Alina Pușcaș și-a luxat mâna în timpul orei de sport

În ultimele trei luni, frumoasa brunetă și-a ocupat timpul cu familia, iar în puținul timp liber a continuat să facă exerciții pentru a se menține în formă. Însă, nu la fel de intens, iar pierderea ritmului a afectat-o enorm.

Săptămâna trecută, vedeta Antenei 1 a reluat programul intens de tonifiere, iar în timpul unui exercițiu și-a luxat mâna. Pentru că nu scăpa de dureri, ea a mers la un medic, care i-a recomandat să își imobilizeze mâna cu ajutorul unei fașe elastice, spunându-i că, momentan, nu este nevoie de gips. Pentru că alăptează, Alina nu poate lua pastile și îndură cu stoicism durerile provocate de luxație. Pentru o perioadă de minimum două săptămâni, ea trebuie să evite să ridice orice fel de greutate, inclusiv să își ia copiii în brațe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...