Nea Mărin, reacție tranșantă după despărțirea lui Theo Rose de nepotul său. „Trăim într-o lume nebună”. (Exclusiv)

Ioana Bucur 01.08.2022, 12:52
Nea Mărin, reacție tranșantă după despărțirea lui Theo Rose de nepotul său. „Trăim într-o lume nebună”. (Exclusiv)

Imaginile au dat-o de gol, artista fiind nevoită să confirme zvonurile ce au apărut în ultimele zile în spațiul public. Jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au obținut, în exclusivitate, și o reacție tranșantă din partea lui Nea Mărin, după despărțirea lui Theo Rose de nepotul său. Ce a avut de spus vedeta Antena 1 despre întreaga situație.

Ce spune Nea Mărin după despărțirea lui Theo Rose de nepotul său

După ce în presă au apărut mai multe fotografii în care apare alături de un alt bărbat, nimeni altul decât Anghel Damian, fostul partener al Liei Bugnar, Theo Rose a fost nevoită să facă primele declarații despre noul iubit, lămurind zvonurile legate de infidelitate. Cântăreața a explicat că ea și Alex Leonte s-au despărțit, iar separarea a avut loc înainte ca Damian să apară în viața ei.

La scurt timp după explicațiile oferite de vedeta PRO TV, jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au obținut, în exclusivitate, o primă reacție de la Nea Mărin, care ne-a vorbit despre vestea legată de nepotul său, Alex.

Prezentatorul ne-a mărturisit că este plecat la filmări de aproape o lună, la Bacău, și că nu știa despre despărțirea celor doi. El ne-a spus că, din punctul său de vedere, aveau o relație frumoasă, însă nu este niciun capăt de lume, în condițiile în care nu erau căsătoriți și nu aveau copii împreună.

„Eu nu știu nimic despre cei doi. De mai bine de o lună filmez la Bacău pentru viitoarea ediție a emisiunii , așa că nu am apucat să vorbesc cu ei. Aveau o relație frumoasă, după mine!

Nu știu dacă s-au despărțit, dar dacă s-a întâmplat asta e! Ce poți face! Trăim într-o lume nebună, în care se întâmplă foarte multe lucruri. Nu au fost însă căsătoriți, nu au nici copii, așa că sunt liberi amândoi să-și trăiască viața așa cum vor ei!”, a declarat Nea Mărin pentru playtech.ro.

Nea Mărin, reacție tranșantă după despărțirea lui Theo Rose de nepotul său. „Trăim într-o lume nebună”. (Exclusiv)
Theo Rose

„Nu i-am auzit vorbind niciodată despre un asemenea pas”

În ciuda faptului că mulți dintre fanii artistei se așteptau să o vadă în fața altarului alături de Alex, vedeta Antena 1 a dezvăluit că nu i-a auzit niciodată vorbind despre căsătorie.

„Nu i-am auzit niciodată vorbind despre un asemenea pas. Și nici mie nu mi-a spus vreodată vreunul dintre ei că ar avea asemenea gânduri. Poate și pentru că ambii erau tineri și aveau alte planuri!

Ei se cunosc de ceva timp, poate de cinci ani, poate mai mulți. Totul s-a petrecut prin intermediul petrecerilor mele și al surorii lui Theo Rose, Raluca. Eu mai organizez tot felul de evenimente pentru amicii mei și la asemenea ocazii vine Raluca și trupa ei și ne cântă și ne încântă. Așa s-a întâmplat și atunci când s-au cunoscut nepotul meu cu Theo Rose. A fost o ocazie dintr-alea!”, a precizat vedeta de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...