Nea Mărin a ajuns de urgență la spital. S-a petrecut chiar în timpul filmărilor. Anunțul făcut de Antena 1

Beatrice Dumitru 26.11.2022, 18:45
Nea Mărin a ajuns de urgență la spital. S-a petrecut chiar în timpul filmărilor. Anunțul făcut de Antena 1

Nea Mărin este cunoscut publicului pentru emisiunea „Poftiți pe la noi”, în care pune la treabă vedetele invitate la acest show. Dar celebrul dansator a avut parte de o experință mai puțin plăcută în timpu filmărilor pentru noul sezon al emisiunii.  Nea Marin a ajuns de urgență pe mâna doctorilor. Ce a pățit vedeta Antenei 1.

Nea Mărin, de urgență la spital

Deşi în urmă cu câteva luni, Nea Mărin anunţa că emisiunea sa va fi scoasă din grila de programe din cauza bugetului, lucrurile s-au schimbat. Show-ul său „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg” revine la Antena 1. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară, dar nu vor lipsi nici spectacolele de final.

Daa nu totul a decurs conform planului la filmările pentru noul sezon, deoarece Nea Mărin s-a confruntat cu o situație neplăcută. Acesta a avut o problemă de sănătate și a fost nevoit să meargă la spital, chiar înainte de încheierea filmărilor.

Nea Marin a ajuns de urgenta la spital. S-a petrecut chiar in timpul filmarilor. Anuntul facut de Antena 1
Nea Mărin este moderează emisiunea ”poftiți pe la noi”” de opt sezoane.

Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Mărin, conform comunicatului transmis de Antena 1.

Pentru prima dată, în Republica Moldova

Pentru prima dată, filmările pentru emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg” au avut loc și în Republica Moldova, lângă Orhei și la Cricova, iar caravana a poposit apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care vor munci sub comanda lui Nea Mărin se află Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promovez tot ce zona lor are mai frumos de oferit. (…) A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare, nici nu am cuvinte!”, a mia spus Nea Mărin.

Emisiunea „Poftiți pe la noi!” cu Nea Mărin la cârmă de opt sezoane pe micilie ecrane și de fiecare dată vine cu noi provocări pentru invitați. Primul episod al emisiunii a fost pe 21 iulie 2014.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...