Naționala pe care o vor susține fanii lui Dinamo la Euro în această vară. Anunțul surpriză: ”Sunt recunoscători”

Cristian Cojocaru 14.05.2021, 21:17
Naționala pe care o vor susține fanii lui Dinamo la Euro în această vară. Anunțul surpriză: ”Sunt recunoscători”

În semn de recunoștință, fanii clubului Dinamo București vor susține naționala unei țări europene, în cadrul Euro 2020. Cele două echipe urmează să dispute un meci amical, iar încasările obținute vor fi folosite pentru salvarea clubului din Ștefan cel Mare.

Naționala susținută de fanii lui Dinamo la Euro

Pentru că Dinamo Kiev le-a întins o mână de ajutor clubului Dinamo București, fanii vor să se revanșeze, astfel că aceștia vor susține naționala Ucrainei la meciurile disputate în cadrul Euro 2020. Mircea Lucescu, a fost de acord ca actuala campioană a Ucrainei să joace un meci amical împotriva Dinamo București.

Clubul din Ștefan cel Mare trece printr-o perioadă dificilă, astfel că încasările obținute în urma meciului urmează a fi utilizate în încercarea de a salva clubul bucureștean. Tehnicianul român și-a adus aminte de perioada petrecută la Dinamo, ajutându-i pe suporteri să obțină licența pentru sezonul următor. Totodată, a ținut să îi felicite pe aceștia pentru tot efortul depus.

În scopul de a răspunde ajutorului primit din partea patronului Dinamo Kiev, Igor Surkis dar și tehnicianului român, fanii ”câinilor roșii”, vor susține echipa națională a Ucrainei în cele două meciuri care urmează a fi disputate pe Arena Națională din București, în faza grupelor din cadrul Euro 2020.

”Am vorbit cu Andriy Shevchenko și cu președintele Federației din Ucraina. Voi fi prezent la meciuri și voi face tot ce depinde de mine pentru a ajuta naționala Ucrainei, atât din punct de vedere al organizării jocului, cât și în calitate de suporter. Mulți fani ai lui Dinamo București sunt recunoscători pentru ajutorul primit de la Dinamo Kiev, după organizarea acelui meci caritabil, și vor încuraja naționala Ucrainei! Sper să am cât mai mulți jucători prezenți acolo. Chiar merită”, a declarat Mircea Lucescu, conform site-ului sport.ua.

Naționala fanii Dinamo
Mircea Lucescu a fost de acord ca Dinamo Kiev sa dispute un meci amical cu Dinamo Bucuresti

Dinamo Kiev a reușit să devină campioană după 5 ani

Mircea Lucescu a reușit într-un sezon să aducă titlul la Dinamo Kiev, trofeu pe care au reușit să îl obțină ultima dată în urmă cu cinci ani. Anul trecut, echipa Capitalei a reușit să învingă pe Șahtior în Supercupă, astfel că ”Il Luce” a reușit să ia toate trofeele sezonului actual.

”Îmi felicit băieții. E foarte greu să îți păstrezi concentrarea și dorința, după ce ai câștigat deja campionatul, dar ei au făcut-o! A fost o finală de Cupă de neuitat. Le-am spus să fie pregătiți pentru 120 de minute de fotbal.

Din punct de vedere tactic s-au descurcat perfect. Nu am avut probleme în niciun compartiment, în nicio zonî a terenului. În timpul pauzelor i-am întrebat dacă pot continua. Toată lumea a răspuns afirmativ, se vedea o dorință arzătoare în ochii lor. De asta nu am făcut schimbări. Nu a fost nevoie să schimb. Au jucat perfect”, a declarat ”Il Luce” după meci.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe