Naționala nu va mai fi pe Pro TV începând cu 2022. Tricolorii vor putea fi urmăriți pe două posturi TV surpriză

Stan Filon, George Capoeanu 30.06.2021, 18:41
Naționala nu va mai fi pe Pro TV începând cu 2022. Tricolorii vor putea fi urmăriți pe două posturi TV surpriză

Surpriză mare pe piața media din România! Pro TV, postul de televiziune care a transmis partidele naționale de fotbal a României în utimii ani, a pierdut acum contractul în fața a două posturi TV surpriză! Așadar, televiziunea din Pache Protopopescu nu va mai difuza meciurile reprezentativei României.

Naționala nu va mai fi pe Pro TV începând cu 2022

Pro TV a pierdut drepturile de a difuza meciurile echipei naționale pentru următorii 5 ani, după ce oferta sa a fost declinată, deoarece alte două televiziuni au venit cu o ofertă mai bună. Din informațiile gsp.ro, cele care vor transmite de anul viitor meciurile naționalei de fotbal vor fi Antena 1 și Prima TV.

Contractul câștigat de cele două televiziune va intra în vigoare la începutul anului 2022 și se va încheia la finele anului 2025! Cele două televiziuni își vor împărți între ele meciurile disputate de națională, însă Antena 1 va avea întâietate.

Nationala nu va mai fi pe Pro TV
Nationala nu va mai fi pe Pro TV

Oferte mai importante decât cea venită de la Pro TV

Așadar vom vedea la Antena 1 și Prima TV meciurile disputate de naționala de fotbal. Mai exact, pachetul achiziționat de cele două posturi conține 30 de meciuri ale tricolorilor, în 3 competiții: preliminariile Campionatului European 2024, care va fi găzduit de Germania, calificările pentru Mondialul din 2026, care se va disputa în SUA, Mexic și Canada, dar și două ediții de Liga Națiunilor (2022 și 2024)!

Pro TV va mai transmite meciurile naționalei până la finele anului în curs, respectiv cele 7 jocuri rămase în preliminariile Campionatului Mondial din 2026.

Următorul turneu final important după Euro 2020 va fi Campionatul Mondial, care va avea loc peste un an și jumătate în Asia, mai precis în Qatar. El va fi difuzat în exclusivitate de TVR și se va desfășura între 21 noiembrie și 18 decembrie. De asemenea, tot pe TVR vor putea fi urmărite și partidele pe care naționala olimpică le va susține în această vară la Tokyo, la Olimpiadă. Elevii lui Mirel Rădoi vor disputa 3 jocuri în grupă: cu Honduras, Noua Zeelandă și Coreea de Sud, iar primele două merg mai departe în sferturi.

Urmăriți Impact.ro și pe