Nașul Andreei Bălan și al lui George Burcea rupe tăcerea! Ce a spus Aurelian Temișan, despre zvonurile de divorț dintre cei doi artiști

Redacția IMPACT 24.02.2020, 17:03
Nașul Andreei Bălan și al lui George Burcea rupe tăcerea! Ce a spus Aurelian Temișan, despre zvonurile de divorț dintre cei doi artiști

În ultima perioadă internetul s-a umplut rapid de știri care anunțau divorțul dintre Andeea Bălan și soțul său, George Burcea, iar misterul s-a adâncit cu atât mai mult cu cât niciunul dintre cei doi nu infirmat zvonurile în mod direct. Ba mai mult, prin diverse postări în mediul online, vedetele au reuși să-i bage și mai mult în ceață pe fani. Iată ce spune nașul celor doi de căsătorie, Aurelian Temișan despre zvonurile legate de divorț!

Ce spune nașul Andreei Bălan și a lui George Burcea despre relația celor doi

Aurelian Temișan, nașul de căsătorie al Andreei Bălan și a lui George Burcea a avut o primă reacție pe contul său de Instagram în ceea ce privește relația dintre finii săi. Acesta a ținut să le spună tuturor care l-au căutat și l-au întrebat prin diverse canale ce se întâmplă cu Andreea și cu George, că ”nu știe”.

”Vreau să lămuresc niște nelămurite. În ultimele zile am fost sunat direct, am fost întrebat în mesaje la postări, în mesaje private, chiar și direct pe stradă sau în discuții avute în alte cercuri, ce se întâmplă cu Andreea și George? Ei bine… nu știu exact. Nu știu nu pentru că nu mă interesează, nu știu pentru că nu voi intra în casa, viața și sufletul lor cu forța…Îi iubesc pe amândoi, casa noastră le e deschisă oricând vor vrea să vina, amândoi sau pe rând, pe cele mici le ador, dar… până aici”, a scris Temișan pe pagina lui de Instagram.

nasul andreei balan, george burcea, divort, aurelian temisan
Ce spune nașul Andreei Bălan și a lui George Burcea despre relația celor doi

De asemenea, Aurelian Temișan a dat de înțeles prin postarea sa că situația dintre Andreea Bălan și George Burcea nu este una tocmai roz. De aceea, Temișan a adăugat că uneori e bine să renunțăm la orgoliile inutile, să evităm să țipăm la partener și să analizăm cu mare atenție situația. Spre finalul mesajului acesta a spus că așteaptă să vadă din nou aceeași strălucire și emoție în ochii celor doi fini ai săi pe care au avut-o în fața preotului.

”Dacă s-ar renunța la orgolii inutile, la mândrie, la a se țipa înainte de a analiza situația, dacă s-ar trage aer în piept 10 secunde înainte de a emite cuvinte grele și acuze, pe care nu le mai poți retrage și care creează o prăpastie evidentă, cred că lucrurile nu ar mai degenera.

În concluzie, dragi cititori, haideți să nu judecăm și să nu tragem concluzii. Haideți să ne bucurăm de ce ne oferă Andreea și George ca artiști și să sperăm că vor reintra curând pe culoarul normalității…. Aștept să le citesc din nou în ochi și în suflet emoția pe care o aveau atunci, în fața preotului, când și-au dedicat și declarat iubirea”, a mai scris Temișan pe Instagram.

Zvonurile legate de divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, au luat naștere după ce au ieșit la iveală amănunte cutremurătoare despre tatăl lui Burcea, care și-a omorât amanta cu 25 de lovituri de cuțit. Între timp, jurnaliștii de la Cancan au aflat că George s-a mutat de acasă.

Urmăriți Impact.ro și pe