Nasrin Ameri, prezentatoarea care și-a anunțat demisia în direct la Antene, se destăinuie. Ce vrea să facă în televiziune (Exclusiv)

Badea Violeta 02.02.2022, 07:53
Nasrin Ameri, prezentatoarea care și-a anunțat demisia în direct la Antene, se destăinuie. Ce vrea să facă în televiziune (Exclusiv)

Nasrin Ameri și-a dat demisia de la Antena Stars, iar vestea a venit ca un șoc atât pentru colegii de breaslă, cât și pentru telespectatori. Frumoasa prezentatoare TV a luat această decizie radicală la sfârșitul anului 2021 și a început 2022 cu noi perspective. Recent, vedeta a explicat de ce a ales să plece de la postul TV și a anunțat ce planuri are pentru viitor!

Ce planuri are Nasrin Ameri, după ce și-a dat demisia de la Antena Stars

Nasrin Ameri anunța pe data de 30 decembrie 2021 că își dă demisia de la Antena Stars. Vestea a fost dată în direct la TV, în emisiunea pe care o prezenta „Star Matinal”. Prezentatoarea TV a lucrat nouă ani la acest post de televiziune și nimeni nu se aștepta la acest anunț trist.

„Sunt tare mândră că am pornit exact așa cum am simțit, am urcat treaptă cu treaptă, am învățat televiziune. (…) Astăzi se încheie și drumul meu la Antena Stars”, spunea Nasrin Ameri, în direct la Antena Stars.

Iată că la mai bine de o lună de la tristul anunț, frumoasa prezentatoare TV a vorbit și despre planurile sale pentru viitor. Aceasta a recunoscut că i-a fost foarte greu să ia această decizie, dar ținut să-i liniștească pe fani, transmițându-le că va rămâne tot în domeniul televiziunii.

„Nu a fost ușor, a necesitat mult timp de gândire, însă m-am ghidat după ce am simțit că e mai bine pentru evoluția mea!

Nu a fost neapărat vorba despre ceva ce funcționa sau nu, ci am considerat că e momentul să experimentez și altceva în domeniul televiziunii.

Voi reveni în viitorul apropiat cu un proiect, sper eu, care să fie iubit de telespectatori”, a declarat Nasrin Ameri pentru Playtech.ro.

Nasrin Ameri si-a dat demisia de la Antena Stars
Nasrin Ameri si-a dat demisia de la Antena Stars

„Nu aș exclude ideea de a începe tot o emisiune matinală”

Nasrin Ameri a precizat că trezitul de dimineață nu i-a pus mari probleme și nu exclude ideea de a începe tot o emisiune matinală. Totuși, vedeta a spus că un astfel de proiect implică și anumite sacrificii.

„În primul rând, programul meu din viața de zi cu zi depindea foarte mult de programul matinalului.

Trezindu-mă foooaarte devreme, la 05.40, evitam ieșirile târzii. Trezitul de dimineață nu a reprezentat o problemă pentru mine, ba chiar nu aș exclude ideea de a începe tot o emisiune matinală.

Însă, atribuțiile mele nu se terminau odată cu încheierea emisiunii, pe parcursul zilei mă ocupam de tot ce însemna conținut: idei, subiecte, invitați. Am fost foarte implicată.

Cât despre tabieturi, culmea, acasă sau în oraș nu am băut niciodată cafea, la muncă, alături de colegi, da! Mai degrabă, lapte cu cafea.”, a declarat Nasrin Ameri pentru aceeași sursă.

Nasrin Ameri a dezvăluit că numele său este persan, tatăl vedetei fiind din Iran. Din păcate, frumoasa vedetă a dezvăluit că nu și-a mai văzut părintele de 20 de ani, în schimb cu mama sa are o relație extrem de apropiată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...