EXCLUSIV

Narcisa Suciu a trecut prin momente cumplite. Cum se simte artista după operația dificilă. „Nu se pune problema să mai cânt”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 02.08.2022, 17:08
Narcisa Suciu a trecut prin momente cumplite. Cum se simte artista după operația dificilă. „Nu se pune problema să mai cânt”. EXCLUSIV

Narcisa Suciu, 47 de ani, pare să fi depășit cu brio perioada extrem de dificilă a vieții sale. După ce la jumătatea lunii iulie ea s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, fiind operată de urgență din pricina unei apendice perforat, solista a părăsit recent, pe propriile picioare, spitalul unde a stat internată mai bine de zece zile. Ea a declarat, pentru IMPACT.ro, cum se simte după intervenție și ce planuri are.

Narcisa Suciu a depășit perioada dificilă

„Am părăsit spitalul în weekendul care a trecut. Încă mă resimt, dar e cu totul altceva, totuși. Nu mulți ar fi scăpat din povestea prin care am trecut. De altfel, medicii mi-au și spus că a fost o chestie tare delicată. Am avut și noroc fiindcă m-a ajutat constituția, cel mai probabil. Poate pe mulți alții într-o situație similară nu i-ar fi ajutat!”, a declarat Narcisa Suciu pentru IMPACT.ro.

Ea a precizat că simte că viața sa a atârnat de un fir de păr, cum se spune  prin popor, motiv de a aprecia la superlativ munca medicilor depusă în favoarea ei:

„De câteva săptămâni există în viața  mea un om de care ascult orbește. Este vorba despre medicul primar chirurg Octavian Arnăutu, cel care m-a operat și care a avut mare grijă de mine. Și acum, după externare, mă duc zilnic la control, la el. Mi se schimbă pansamentul, vorbesc cu el și aștept pașii următorii pe care-i am de făcut ca să închid definitiv capitolul acesta. Am foarte multă încredere în doctorul Arnăutu!”.

Pentru Narcisa Suciu vor mai urma câteva săptămâni în care va rămâne sub atenta supraveghere a medicilor, urmând să facă alte diverse teste.

„Nu se pune problema să mai cânt sau altceva. Nici să mă întorc în Finlanda nu e cazul acum. Voi rămâne la București încă câteva săptămâni, cel mai probabil!”, a sunat „diagnosticul” pe care și l-a rezervat artista.

Narcisa Suciu a trecut prin momente cumplite. Cum se simte artista după operația dificilă. „Nu se pune problema să mai cânt”. EXCLUSIV
Narcisa Suciu a reușit să-și facă prieteni inclusiv pe durata recentei spitalizări

„Practic, lunea trecută… murisem”

Privind retrospectiv, Narcisa Suciu spune că nu realizează cum a reușit să cânte la cel mai recent concert al ei, cel de la Chitila din data de 17 iulie, când întregul ei organism se lupta cu efectele apendicelui perforat, despre care habar nu avea la acel moment.

„Nimeni nu va ști prin ce-am trecut în acea duminică de iulie. Nici eu, până astăzi, nu știu cum am reușit să urc pe scenă și să cânt în starea în care mă aflam!”, a adăugat ea.

A doua zi, luni, 18 iulie, după ce s-a prezentat la medic, Narcisa Suciu a aflat că trebuie să urce imediat pe masa de operație. Operația de îndepărtare a apendicelui său perforat a durat circa patru ore, întregul ei abdomen fiind infectat cu puroi, lucru care a făcut-o să afirme, pe rețele sociale că „practic, lunea trecută (adică pe 18 iulie)… murisem”.

Îndrăgita vedetă mai spune că în această perioadă a aflat încă o dată că se poate baza pe prietenia multor oameni din jurul ei. Prietena ei din liceu, spre exemplu, a ales să o însoțească zilnic în aceste zile la controlul medical de rutină la care trebuie să se supună după operația suferită.  Narcisa Suciu s-a mutat în Finlanda în 2010, împreună cu fiica ei. Iar acolo s-a și măritat cu alesul inimii ei, Veikko Miettinen.

Urmăriți Impact.ro și pe