Naomi Campbell, mamă la 50 de ani. Modelul a şocat pe toată lumea cu anunţul. Cine este tatăl fetiţei

Ioana Bucur 18.05.2021, 18:30
Naomi Campbell, mamă la 50 de ani. Modelul a şocat pe toată lumea cu anunţul. Cine este tatăl fetiţei

Supermodelul care a redefinit definiția frumuseții pe catwalk-urile celor mai mari case de modă din anii ’90 a șocat cu un anunț la care nu se aștepta nimeni. Naomi Campbell, mamă la 50 de ani. Vedeta nu dezvăluise că aștepta un copil. Cine este tatăl fetiței.

Naomi Campbell, mamă la 50 de ani

Da, Naomi Campbell, mamă la 50 de ani. Supermodelul nelipsit din defilările celor mai mari case de modă din lume în anii ’90, alături de Claudia Schiffer și Cindy Crawford, a șocat pe toată lumea cu anunțul postat recent pe paginile sale de Twitter și Instagram. Vedeta a publicat o fotografie în care apare ținând în mână piciorușele unui bebeluș, iar cuvintele scrise de ea sunt cu adevărat emoționante:

„O binecuvântare minunată m-a ales să-i fiu mamă. Sunt atât de onorată să am acest suflet în viaţa mea. Nu am cuvinte să descriu ce legătură specială împart cu tine, îngerul meu. Nu există mai mare dragoste”, a scris Naomi Campbell, pe pagina sa de Instagram.

Surpriza a fost uriașă, având în vedere că fostul supermodel nu anunțase că era însărcinată și nici nu s-a afișat public cu vreun partener în ultimele luni. De fapt, nu se știe cum a venit pe lume micuța, dacă Naomi Campbell, la vârsta de 50 de ani, a născut sau dacă fetița este adoptată.

Naomi Campbell, mamă la 50 de ani
Fotografia postată de Naomi Campbell

Cum a devenit Naomi Campbell mamă

Cu toate că nu a dat detalii despre metoda prin care a devenit mamă, în presa străină se speculează că Naomi Campbell ar fi apelat la „minunile medicinei moderne”, așa cum declara chiar ea, în urmă cu patru ani, când, într-un interviu, spunea că „mulțumită medicinei moderne, pot deveni mamă la orice vârstă, chiar dacă voi avea un partener sau voi fi singură”.

Ultimul iubit „oficial” al modelului a fost rapperul Skepta. Cei doi au avut o relație scurtă ce a ajuns la final în 2018. Un an mai târziu, a avut o aventură cu cântărețul Liam Payne. Lista cuceririlor sale este destul de lungă și include nume importante din showbizz, precum P Diddy, Robert De Niro, miliardarul rus Vladislav Doronin și boxerul Mike Tyson. În cuda faptului că nu a vorbit niciodată despre viața ei amoroasă, Naomi a a dezvăluit, în trecut că a rămas în relații bune cu toți fotii săi iubiți.

„Felicitări fiicei mele minunate, Naomi! A devenit mamă, ceea ce înseamnă că, după atâția ani de așteptare, visul meu de a fi bunică tocmai s-a îndeplinit”, a scris, pe Twitter, mama modelului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...