Nadia Comăneci, mesaj superb pentru David Popovici. Ce i-a transmis după medaliile de aur obținute la Roma

Andra Daoud 16.08.2022, 17:55
Nadia Comăneci, mesaj superb pentru David Popovici. Ce i-a transmis după medaliile de aur obținute la Roma

Succesul lui David Popovici de la Campionatul European de Natație de la Roma a avut ecou în toată lumea. Sportivul, care a stabilit recordul mondial de viteză în proba de 100 de metri liber a primit recunoaștere din partea presei internaționale, dar și din partea unor campioni de renume. Ce i-a transmis Nadia Comăneci după performanțele din ultimele zile.

Mesajul Nadiei Comăneci pentru David Popovici

Ca de la campioană la campion. Nadia Comăneci se numără printre cei care i-au transmis felicitări în mod public lui David Popovici, în urma celor două medalii de aur cucerite la Campionatul European de la Roma și în urma stabilirii recordului mondial, în proba de 100 de metri liber.

Fosta mare gimnastă a transmis un mesaj pe Instagram pentru sportivul român legitimat la Dinamo. „David Popovici, ce mai este de spus? Felicitări, record după record! Mă bucur enorm, aștept să ne revedem curând. Bravo!”, a spus cea care a obținut prima notă de 10 din istoria gimnasticii.

„Este absolut fabulos ceea ce a reușit David. Trebuie să ne mândrim toți că un român a obținut această performanță. Este la început de drum și sunt convinsă că rezultatele remarcabile vor continua să vină pentru el”, a precizat ulterior Nadia Comăneci pentru Prosport.

Nadia Comaneci, mesaj superb pentru David Popovici. Ce i-a transmis dupa medaliile de aur obtinute la Roma
Nadia Comaneci l-a felicitat pe David Popovici

Michael Phelps l-a felicitat și el pe David Popovici

Printre sportivii care au lăudat performanțele românului se numără și Michael Phelps, considerat cel mai bun înotător al tuturor timpurilor. El nu a rămas indiferent la recordul obținut de Popovici în proba de 100 de metri liber de la Roma și a postat pe Instagram Stories o fotografie cu românul, în care este menționat și timpul în care a încheiat cursa: 46.86 secunde.

„Asta e rapid! Felicitări”, a scris Phelps în dreptul imaginii. Michael Phelps are în palmares 66 de medalii de aur, dintre care 24 obținute la Jocurile Olimpice, precum și 7 recorduri mondiale.

Cesar Cielo Filho, care deținea recordul în proba de 100 de metri liber și era neînvins din 2009, a reacționat și el la vestea că David Popovici este noul deținător al recordului și că a obținut un timp mai bun decât al lui. Fostul înotător a recunoscut că îl încearcă sentimente ciudate, însă a dat dovadă de fair-play și l-a felicitat pe Popovici.

„A venit ziua! Să fiu sincer eu credeam că această zi nu va mai veni… Recordul a rezistat atât timp și foarte mulți sportivi buni au vrut să îl bată, dar s-a întâmplat astăzi. David Popovici a doborât recordul mondial chiar în același loc unde am reușit și eu în urmă cu 13 ani.

Felicitările mele pentru Popovici. Trebuie să fim fericiți pentru evoluția natației. Vreau să fiu sincer cu voi… Nu e ca și cum am pierde recordul în bazin, dar simt un sentiment ciudat. Sunt fericit pentru natație, pentru Popovici care a muncit ca să reușească asta, dar am sentimente ciudate. Voiam ca steagul Braziliei să rămână acolo”, a spus Cesar Cielo Filho, pe Instagram.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe