N-o să crezi cu ce se ocupă fiul lui Sorin Bontea, la 24 de ani. Chef-ul are mereu inima cât un purice, însă îl susține necondiționat

Cristian Cojocaru, Anca Manolica 25.07.2021, 17:14
N-o să crezi cu ce se ocupă fiul lui Sorin Bontea, la 24 de ani. Chef-ul are mereu inima cât un purice, însă îl susține necondiționat

Juratul de la Chefi la Cuție este unul dintre cei mai apreciați chefi din România, iar acesta are doi copii despre care nu se știu prea multe informații. Acum, Sorin Bontea a dezvăluit cu ce anume se ocupă fiul său, în vârstă de 24 de ani.

Fiul lui Sorin Bontea are o meserie periculoasă

Fiind o persoană publică, prezența pe rețelele de socializare este una dintre modalitățile de a-și ține la curent fanii cu tot ceea ce este nou în viața sa. Sorin Bontea s-a mândrit dintotdeauna cu familia pe care o are însă, a preferat ca multe lucruri din viața privată să le țină departe de ochii curioșilor.

Cheful a decis acum să spună cu ce anume se ocupă fiul său, Iulian. Băiatul seamănă foarte bine cu tatăl său numai că domeniul său de activitate este la un pol opus față de cel al lui Sorin Bontea. Pasiunea acestuia este una plină de adrenalină și totodată foarte periculoasă. Iulian este atras de caii putere, fiind la început de drum în ceea ce înseamnă cursele de mașini.

Premiile obținute până acum la diferite raliuri naționale pot atesta pasiunea de care acesta dă dovadă. Fiica lui Sorin Bontea are 18 ani și, de curând, a ales apară în emisiunea pe care tatăl său o jurizează. Fiul său însă, nu este interesat de lumina reflectoarelor, fiind determinat să marcheze cât mai multe victorii în domeniul care l-a acaparat.

fiul sorin bontea
Fiica lui Sorin Bontea a aparut in emisiunea jurizata de tatal ei

Chef Sorin este felicitat de fanii săi

Sorin Bontea a publicat o fotografie cu fiul său, reușind să strângă foarte multe reacții și comentarii din partea urmăritorilor săi. Aceștia îl laudă atât pe Iulian pentru performanțele de care dă dovadă, precum și pe chef pentru că este un adevărat tată. Unul dintre internauți îl laudă pe Sorin spunându-i: „Felicitări, chiar poți să fii un tată mândru. Ai doi copii minunați, să îți trăiască și să fiți sănătoși”.

Sorin Bontea își împarte viața cu mama copiilor săi de peste trei decenii, iar acesta a declarat în urmă cu ceva vreme pentru Viva! că a reușit să o impresioneze cu gătitul, pe lângă carisma de care nu duce lipsă.

„Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte.

Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere.. Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că atunci când venea vorba de savarine, mergeam la cofetărie!’, declara Sorin Bontea pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe