Mutare surpriză în lumea televiziunii din România. Cu cine a semnat un fost nume mare de la Pro TV

Andra Daoud 06.04.2022, 13:50
Mutare surpriză în lumea televiziunii din România. Cu cine a semnat un fost nume mare de la Pro TV

Un jurnalist cu aproape 30 de ani de experiență în presă, care a lucrat în trecut pentru Pro TV, a bătut palma cu o altă televiziune din România. Din luna aprilie, revine la activitatea în care se regăsește cel mai mult și a făcut primele declarații despre proiectul în care se va implica. Despre cine este vorba și ce schimbări se mai anunță pe piața media din România.

Mutare surpriză în lumea televiziunii din România

Costi Mocanu se alătură grupului de televiziuni Prima. După ce anul trecut a încheiat colaborarea cu Aleph News, postul de televiziune al lui Adrian Sârbu, Costi Mocanu se întoarce acum la microfon pentru a comenta cele mai importante meciuri.

Mă bucur să regăsesc fotbalul, microfonul și audiența. Bucuria este completată de intrarea într-o echipă de comentatori de mare calitate”, a spus Costi Mocanu, potrivit paginademedia.ro.

Jurnalistul are o experiență de aproape 30 de ani în presă, dintre care 25 petrecuți la Pro TV. El a lucrat fie ca jurnalist și comentator, fie în sectorul de management al televiziunii din Pache timp de mai bine de două decenii. După plecarea de la Pro, Costi Mocanu a colaborat cu Aleph News, însă și de acolo s-a retras toamna trecută.

Mutare surpriză în lumea televiziunii din România. Cu cine a semnat un fost nume mare de la Pro TV
Costi Mocanu

Costi Mocanu, despre plecarea de la Aleph News

În toamna anului trecut, Costi Mocanu anunța că a încheiat colaborarea cu televiziunea lui Adrian Sârbu și că nu o va mai prelungi. Anterior și colegul său de emisiune, Felix Drăghici, părăsise postul și trecea la Antena 1.

Am încheiat contractul şi momentan nu îl mai prelungesc. Nu am întrunit condiţiile necesare pentru continuarea colaborării cu Aleph. Sunt mulţumit că am regăsit redacţia şi am întâlnit oameni de mare ispravă în echipa Ştiu, cărora le mulţumesc. Cred că le datorez asta celor cu care am lucrat”, a spus Costi Mocanu, la vremea respectivă.

Costi Mocanu și Felix Drăghici aveau o emisiune de știri comentate la Aleph News, intitulată „Știu”.

Canalele Look Sport devin Prima Sport

Pe lângă faptul că echipei Prima TV i se alătură Costi Mocanu, televiziunea mai pregătește o schimbare importantă. Mai exact, din 19 aprilie, canalele Look Sport vor deveni Prima Sport (1,2,3 și 4), urmând ca la vară să se lanseze și Prima Sport 5.

Prima Sport a adunat cele mai spectaculoase proprietăţi din sport, sunt onorat că voi lua parte la acest spectacol. Vă asteptăm pe cel mai mare stadion TV din România”, a adăugat Costi Mocanu.

Tot începând din vară, Prima Sport va difuza 6 dintre cele mai importante campionate de fotbal din lume, în funcție de coeficientul UEFA. Campionatul de fotbal englez (Premier League), spaniol (La Liga), italian (Serie A), german (Bundesliga), francez (Ligue 1) și portughez (Primeira Liga) vor putea fi urmărite pe Prima Sport, potrivit aceleiași surse.

Iubitorii de fotbal vor putea urmări, de asemenea, meciurile din Champions League, Liga 1 și 2 și Cupa României, tot la Prima Sport. Pe lângă fotbal, telespectatorii vor putea vedea și competiții renumite din baschet, handbal, tenis, gimnastică și motorsport (Formula 1 și Moto GP).

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe