Mutare neașteptată pentru Moise Guran! Unde o să apară, la 9 luni de la decizia de a renunța la jurnalism

Ana Anitoiu 17.09.2020, 21:16
Mutare neașteptată pentru Moise Guran! Unde o să apară, la 9 luni de la decizia de a renunța la jurnalism

Moise Guran a făcut o mutare neașteptată, la nouă luni de când și-a anunțat decizia de a renunța la jurnalism, pentru a se implica în politică.

Ce decizie a luat Moise Guran

Se pare că Moise Guran s-a răzgândit și a făcut o schimbare de plan. El se întoarce la Europa FM, ca realizator al unei emisiuni rock.

„Se cheamă «Rock and talk» și este fie un rock editorializat, fie un un editorial susținut de muzică rock.

Este o emisiune care cred că va crea mulți fani, dependență și controversă, pentru ca așa face și realizatorul acestei emisiuni dintotdeauna.

Întotdeauna când semnează are această tendință de a crea fani, dușmani, controversă și dependență”, a spus Moise Guran la emisiunea „Deșteptarea”, conform europafm.ro.

Mutare neașteptată pentru Moise Guran! Unde o să apară, la 9 luni de la decizia de a renunța la jurnalism

Ce provocare consideră Moise Guran că are, cu noua sa emisiune

Moise Guran a dezvăluit și ce provocare a somțit că are cu această nouă emisiune de la Europa FM.

„Încerc să fiu mai degrabă inspirațional decât editorial, intenția fiind de a susține cu muzică rock idei mai degrabă decât dezbateri. E o emisiune cu muzică și vorbe, așa cum îi spune și numele.

Marea provocare a acestei emisiuni e să aducă cel puțin jumătate din conținut muzică rock foarte nouă, cea mai mare parte a pieselor nu s-au auzit nici pe alte stații. Asta a fost provocarea pentru mine, să învăț o nouă meserie”, a spus el.

Moise Guran a anunțat și o primă temă a noii sale emisiuni de la Europa FM, ce va fi difuzată în fiecare joi. pe frecvențele Europa FM, precum și pe europafm.ro.

„Tema emisiunii din această seară este ura și modul în care ultimele evenimente ne-au influențat nu atât viața, cât comportamentul nostru individual – temerile, anxietatea și provocările legate de libertatea individuală cu care trebuie să trăim de șase luni de zile”, a mai spus Moise Guran.

În luna ianuarie, Moise Guran anunța că renunță la cariera sa în jurnalism, pentru a intra în politică.

„Vă anunț că am luat decizia să renunț definitiv la cariera și la rolul meu de jurnalist român pentru a-mi asuma un rol politic în această țară’”, a spus el, atunci, chiar la Europa FM.

Jurnalistul a explicat la acea vreme de ce a ales să renunțe la jurnalism, deși, în urmă cu cinci ani, a spus că nu detestă nimic mai mult decât detestă „un jurnalist care își abandonează meseria pentru a intra în politică”.

Moise Guran s-a apărat de critici, spunând că „s-au întâmplat foarte multe în ultimii 5 ani”, și de aceea nu este nevoie să-i citeze nimeni din ceea ce spunea la acea vreme.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...