Mulți s-au întrebat de ce a albit Cătălin Crișan subit. Artistul e dezvăluit tot (exclusiv)

Ioana Bucur 04.10.2021, 18:54
Mulți s-au întrebat de ce a albit Cătălin Crișan subit. Artistul e dezvăluit tot (exclusiv)

„Dacă pleci, vreau să vin cu tine…Dacă pleci, ia-mă și pe mine…” – O țară întreagă știe versurile ce i-au adus celebritatea. Talentat, carismatic și, pentru mulți, învăluit în mister. Abia acum s-a aflat de ce a albit Cătălin Crișan subit, în tinerețe. Artistul, în vârstă de 53 de ani, și-a deschis sufletul într-un interviu emoționant pentru redacția Playtech- Impact.ro.

Cătălin Crișan: „Mai bine alb decât fără…”

Artistul este un caz aparte în România, fiind celebru nu doar pentru cântecele sale de dragoste, ci și pentru podoaba sa capilară. De-a lungul anilor, mulți s-au întrebat de ce a albit Cătălin Crișan subit.

Un romantic incurabil, interpretul ne-a dezvăluit că în cele peste trei decenii de carieră a strâns nu mai puțin de 650 de piese, iar cele mai multe dintre ele se învârt în jurul celui mai frumos sentiment de care sunt capabili oamenii: dragostea.

„S-au strâns în treizeci și trei de ani de carieră, peste 650 de melodii și, într-adevăr, marea majoritate a lor se focalizează pe sentimentul iubirii. Marea majoritate a acestor versuri sunt inspirate de către realitate, realitatea mea sau a altora.

Am cântat pe acest pământ cam peste tot unde sunt români și aceștia, nu știu de ce, mi s-au confesat dându-mi astfel posibilitatea să mă inspir din ceea ce au trăit ei. Am să pot iubi la orice vârstă și niciodată la fel, dar voi avea grijă ca sentimentul să fie reciproc”, a spus Cătălin Crișan.

„Am albit de dorul tău” este titlul uneia dintre piesele din repertoriul său, însă dragostea nu are nicio legătură cu părul său alb. Interpretul a dezvăluit că nu este singurul din familia sa care a trecut prin asta de la o vârstă fragedă.

„Mama mea pe la douăzeci și cinci de ani era deja aproape albă la păr, așadar este ereditar. Mai bine alb decât fără… N-am fost niciodată complexat de acest lucru, dimpotrivă”, a mărturisit artistul, potrivit playtech.ro.

De ce a albit Cătălin Crișan
Cătălin Crișan

„Am foarte puțini prieteni”

Pandemia a pus la grea încercare relațiile, însă Cătălin Crișan nu a fost afectat, artistul mărturisind că nu a avut niciodată foarte mulți prieteni.

„Când oamenii au fost obligați să stea împreună, în case, ori s-au certat și despărțit, ori au făcut copii. La noi, a doua variantă a ieșit învingătoare. Când vorbim despre prietenie adevărată, aceasta nu ține seama de pandemie. Ea, prietenia, există sau nu.

Personal, am foarte puțini PRIETENI, așa că virusul nu i-a influențat defel. Oamenii se cern în fața mea dacă nu îndeplinesc anumite caracteristici minimale, dar cu mare greutate pentru sufletul meu. Da, s-au cernut prietenii, de-a lungul anilor, din păcate…Am fost atât de credul să spe, la începutul pandemiei că această nenorocire va uni populația planetei, dar, din păcate, nu este așa, ci, dimpotrivă.

Dumnezeu ne tot dă semnale, dar nu vrem deloc să le vedem și să le înțelegem…Am senzația că am devenit mai răi, mai egoiști, bineînțeles, nu generalizez, dar marea majoritate…”, a mai spus artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...