EXCLUSIV Mugur Mihăescu „Garcea” spune că viitorul vaccin antiCOVID-19 va avea mai degrabă un efect „antifrică”, pentru moralul oamenilor!

Alexandru Catalan 19.10.2020, 18:39
EXCLUSIV Mugur Mihăescu „Garcea” spune că viitorul vaccin antiCOVID-19 va avea mai degrabă un efect „antifrică”, pentru moralul oamenilor!

Mugur Mihăescu, cunoscut opiniei publice drept „Garcea” din grupul de divertisment „Vacanța Mare”, nu-și pune mari speranțe în viitorul vaccin antiCOVID-19. El spune despre viitorul vaccin că va fi unul mai degrabă „anti-frică”, pentru că va oferi lumii speranța unei victorii asupra noului tip de coronavirus.

Viitorul vaccin antiCOVID-19 va avea mai degrabă un efect „antifrică”

„Vaccinul ăsta, al cui o fi, al celor de la Pfizer sau al celor de la AstraZeneca, e realizat pe baza unei tulpini a nenorocitului ăstuia de virus. Or, ca orice ființă vie, și acest virus va încerca să supraviețuiască printre oameni, deci va căuta să se transforme. Ăsta va fi mai degrabă un vaccin anti-frică, care ne va permite să încercăm să ne reluăm viețile de altădată!”, a declarat Mugur Mihăescu pentru playtech.ro.

El a precizat că anul COVID-ului i-a adus pierderea unei afaceri de circa două milioane de euro pe an.

Proprietar al pub-ului – restaurant „St. Patrick” din Centrul Vechi al Capitalei, deschis în 2008, Mihăescu spune că afacerea sa e total compromisă în acest an, în care cei din industria HoReCa au avut foarte multe de suferit din cauza efectelor actualei pandemii de COVID-19.

„Am încercat să promovez cât am putut și cui m-a ascultat modelul suedez. Încă din martie am făcut asta, dar nu am reușit prea multe. Am primit doar reacții de genul sau , sau ceva de genul ”, a adăugat Mugur Mihăescu cu amărăciune.

Ministerul Sanatatii a anuntat cand vor fi distribuite noile vaccinuri antigripale
Vaccin Covid-19

El spune că în ultimele șapte luni a mai rămas cu 17 din cei 60 de angajați și că va încerca totuși să rămână pe piață.

„Sper să-i vină mintea câță ministrului de Finanțe și să ne ajute cât mai repede, eventual printr-o decizie a vreunui Ordonanțe de Urgență prin care să ne permită amânarea plății impozitelor, căci dacă peste câteva zile ANAF-ul ne va propri conturile, atunci nu știu cum o să scoatem căciula”, mai spune cel supranumit „Garcea”. „Poate doar cu fondurile acelea europene”, la care patronul „Garcea” s-a înscris deja, fiind cu actele în regulă.

El a mai arătat că va încerca să supraviețuiască cu afacerea sa până în aprilie 2021, lună în care speră ca vremea și vremurile să-i permită să o ia de la capăt.

Pe de altă parte, Garcea e ferm convins că a avut deja COVID, la fel ca și fiica sa, care lucrează în Marea Britanie: „Fii-mea a avut trei zile temperatură și și-a pierdut mirosul. La mine a fost altfel, chiar dacă sunt mai bătrân decât ea. Cred că am scăpat cu o formă ușoară, pe care efectiv am dus-o pe picioare”. 

Cât despre lumea divertismentului, Mihăescu nu vrea să audă acum de ea, deși recunoaște că alături de prietenul său de viață, Radu Pietreanu, mai filmează când și când ceva nou pentru pagina lor de youtube.

Urmăriți Impact.ro și pe