Motivul uluitor pentru care Brigitte Pastramă își vinde apartamentul lăsat de Ilie Năstase. Are legătură cu fiul său

Diana Dumitrache 15.07.2020, 20:42

Fosta soţie a lui Ilie Năstase este nevoită să scoată la vânzare una dintre proprietăţi. Care este motivul uluitor pentru care Brigitte Pastramă își vinde apartamentul lăsat de Ilie Năstase.

Adevăratul motiv pentru care Brigitte Pastramă îşi vinde apartamentul lăsat de Ilie Năstase

Cea care i-a fost soţie lui Ilie Năstase şi-a scos la vânzare apartamentul despre care se spune că l-ar fi primit cadou de la fostul tenismen. Brigitte Pastramă a postat anunţul pe diferite site-uri specializate, ba chiar l-a distribuit şi pe pagina sa de Facebook.

Motivul pentru care aceasta este nevoită să vândă proprietatea de lux din zona de nord a Capitalei este unul extrem de trist. Fiul său, Robert Sfăt, i-a cerut bani. Altfel, o va da în judecată! Aşa cum era de aşteptat, bruneta a fost criticată de internauţi.

Mereu ai vândut ce ai moştenit, nu ai clădit nimic. Ăsta e apartamentul pe care ţi l-a luat Ilie. Şi casa în care stai e făcută tot de Ilie. De la farfurii şi căni cumpărate din Viena, ai ajuns să faci saorma la farfurie de plastic. Ce te mai fandoseai când erai coana Năstase. Nu puteai mânca decât cu argint. Uite că acum poţi şi cu plastic. Trăiască Ilie Năstase!, este unul dintre mesajele primite de Brigitte.

Motivul uluitor pentru care Brigitte Pastramă își vinde apartamentul lăsat de Ilie Năstase. Are legătură cu fiul său
Motivul uluitor pentru care Brigitte Pastramă își vinde apartamentul lăsat de Ilie Năstase. Are legătură cu fiul său

Locuinţa de lux este situată în zona Ambasadei Chinei, iar preţul cerut este de 295.000 de euro.

„Apartament cu 4 camere, trei băi, patru balcoane, în zona Herăstrău, Ambasada Chinei. Apartamentul se vinde parţial mobilat sau mobilat. Suprafaţa totală este de 140 mp, etaj 1 din 6, lift, portar”, sunt datele din anunț.

Nu este prima oară când soţia lui Florin Pastramă vinde proprietăţi primite cadou. Anul trecut, bruneta a luat 155.000 de euro pe apartamentul de pe litoral făcut cadou de către Ilie Năstase.

Robert Sfat ameninţă cu judecata dacă nu îi oferă banii ceruţi!

Se pare că lucrurile stau cât se poate de rău între Brigitte şi fiul său. Acesta o acuză că nu i-a dat banii moşteniţi de la Octavian Sfăt, tatăl care a murit în urmă cu mai bine de 18 ani. Ar fi vorba despre 54.000 de euro, sumă obţinută din vânzarea casei din Timişoara.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...