EXCLUSIV

Motivul uimitor al scandalului dintre George Burcea și familia Andreei Bălan. Cum a fost pedepsită fiica actorului. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 19.09.2022, 20:39

Fostul soț al Andreei Bălan a luat foc după ce a aflat că fiica sa cea mică a fost pedepsită de către mama și bunica acesteia într-un mod necuviincios, potrivit mărturisirilor făcute în exclusivitate pentru Impact.ro de o sursă din anturajul celor doi foști soți. În replică, artista i-a interzis printr-o notificare de la avocați să mai intre în curtea sa atunci când vine să ia fetele.

De ce au ajuns, din nou, la cuțite George Burcea și Andreea Bălan

Războiul dintre Andreea Bălan și fostul său soț, George Burcea, ia amploare. Artista a redeschis scandalul, după ce a postat pe paginile sale de socializare că actorul ar fi intrat în curtea sa să ia fetele, deși avea interzis prin notificare de la avocați, că ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice și că i-a reproșat fostei soacre că nu-i place cum a îmbrăcat copilele.

„Acum 15 minute, am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au luat hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetititv că sunt îmbrăcare oribil. Nu e prima dată când vin beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine).

Timp de doi ani, a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine”, a scris Andreea Bălan, înaintea recursului pe care l-a făcut, după ce instanța i-a respins cererea de custodie exclusivă asupra celor două minore.

Andreea Balan si fetele

„De atunci, Andreea i-a interzis să mai intre în curte”

Mai puțin cunoscut este însă faptul că motivul scandalului dintre George Burcea și fosta soacră, în urma căruia acesta a primit notificare să nu mai intre în curtea artistei, este unul halucinant. Burcea a luat foc după ce a aflat că fiica sa cea mică, Clara, a fost pedepsită de bunica sa, într-un mod care nu a fost deloc pe placul tatălui, mai exact i s-ar fi părut chiar deplasat.

„A fost negru de supărare când a aflat cum a fost pedepsită fiica sa cea mică. A fost trasă și strânsă de sfârcuri. Fetița i-a povestit. El i-a făcut scandal soacrei că nu-i normal ca fetița să treacă prin așa ceva.

George e împotriva oricărui act de violență și-a luat foc atunci când a auzit. De atunci, Andreea i-a interzis să mai intre în curte”, a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro o sursă din aturajul celor doi foști soți.

Face bani din postările cu fetițele fără acordul tatălui acestora

George Burcea a câștigat în instanță atât procesul intentat de Andreea Bălan, care cerea ca acesta să fie decăzut din drepturi, precum și pe cel în care era acuzat că ar fi condus sub influența substanțelor interzise.

Potrivit unei alte surse avocățești, în cadrul procesului de divorț și de custodie cu artista actorul a solictat instanței ca fosta soție să nu mai folosească și să facă bani cu copilele minore din fimarea unor reclame, fără să-i ceară și acestuia acordul, în calitate de tată al copilelor.

„Andreea primește între 3000 și 5000 de euro pentru fiecare postare cu fetele. Burcea e de acord ca mama copilelor să facă venituri și din astfel de reclame, doar cu condiția să i se ceară și lui acordul pentru că e tatăl fetelor care sunt minore”, ne-a mai spus aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe