Motivul pentru care Viviana Sposub și George Burcea nu se căsătoresc încă. ”Eu sunt spărgătoarea de case”

Badea Violeta 22.11.2021, 12:49
Motivul pentru care Viviana Sposub și George Burcea nu se căsătoresc încă. ”Eu sunt spărgătoarea de case”

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproape un an și jumătate. Cu toate acestea, actorul nu și-a cerut încă în căsătorie partenera. Iată de ce nu și-au făcut planuri de nuntă cei doi, de fapt. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit totul!

De ce Viviana Sposub și George Burcea nu se căsătoresc încă

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu încă din vara anului trecut. Cei doi s-au mutat împreună și radiază de fericire, iar fanii celor doi abia așteaptă să-i vadă în fața altarului. Cu toate acestea, actorul nu se grăbește să-i ofere încă inelul partenerei sale.

De ce nu se căsătoresc Viviana Sposub și George Burcea? Răspunsul a venit chiar de la îndrăgita concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Vedeta a pregătit un număr de roast la adresa ei și a reușit să-i impresioneze atât pe jurați, cât și pe telespectatori. De asemenea, ea a oferit și răspunsul mult așteptat de fani.

„Eu sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case, așa că fetelor daca divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur.

De mica m-am visat mireasă, doar că de 1 an și 3 luni Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasa și tot de un 1 an și 3 luni, eu aștept…să divorțeze!”, a declarat Viviana Sposub în ediția trecută a „Bravo, ai stil! Celebrieties”.

Viviana Sposub
Viviana Sposub

George Burcea, despre problemele din fostul mariaj

Recent, actorul a vorbit despre problemele din fostul mariaj. Amintim că acesta a divorțat de Andreea Bălan. Cei doi au împreună și două fetițe, pe Ella Maya și Clara Maria.

„Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă.

Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori. Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele.

Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”, a declarat George Burcea, pentru okmagazine.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...