Motivul pentru care un tânăr din București s-a aruncat de pe acoperișul unei clădiri cu patru etaje. O nouă nereușită a negocierilor Poliției

Stan Filon 05.03.2021, 15:46
Motivul pentru care un tânăr din București s-a aruncat de pe acoperișul unei clădiri cu patru etaje. O nouă nereușită a negocierilor Poliției

Un tânăr de aproximativ 25 de ani s-a aruncat în gol de pe o clădire din București, după ce negociatorii Poliției Capitalei au încercat să-l facă să renunțe la gestul său timp de aproximativ trei ore! Negocierile au eșuat, iar tânărul și-a pus în practică planul macabru.

Un tânăr s-a aruncat de pe o clădire cu patru etaje din București

UPDATE 15:42. Tânărul care s-a aruncat după acoperișul unei clădiri cu patru etaje din București a decedat. Chiar dacă la fața locului s-au strâns o mulțime de forțe, nimeni nu a fost în stare să îl facă să renunțe la gestul extrem.

Și au avut ceva timp la dispoziție, întrucât tânărul a stat pe acoperiș timp de două ore. Nu a vrut să comunice cu nimeni și nu a spus nimic. După ce a ales să se arunce de pe clădire, salvatorii l-au luat și l-au urcat într-o ambulanță. L-au resuscitat minute în șir, însă într-un final au fost nevoiți să declare decesul.

Unde s-a petrecut tragedia

Tânărul care a purtat mască de protecție în tot acest timp s-a urcat pe acoperișul unei clădiri cu patru etaje din București, de pe strada Strada Lăcrămioarei și a închis cumva și fereastra pe care a ieșit. Timp de aproximativ trei ore, polițiștii au discutat cu el de jos și au încercat să-l facă să se răzgândească.

Niciun on al legii nu s-a urcat pe acoperișul abrupt, deși din fotografiile surprinse se vede clar că avea mai multe ferestre pe care puteau ieți pe acoperiș. Au preferat să negocieze cu el de jos. În tot acest timp nu s-a reușit instalarea unei saltele amortizoare, iar oamenii legii dau vina pe terenul pe care se aflau mai mulți copaci.

Un tanar s-a arunat in gol de pe o cladire din Bucuresti
Un tanar s-a arunat in gol de pe o cladire din Bucuresti

Fosta iubită a încercat să-l facă să se răzgândească

Se pare că bărbatul ar fi avut probleme de ordin sentimental, fiind părăsit de iubită. Nu a avut revendicări materiale, iar la fața locului a sosit și o tânără care se pare că a fost iubita tânărului respectiv. Cei doi s-au despărțit recent, însă nici aceasta nu l-a putut convinge să renunțe la planul său. Într-un final, tânărul s-a aruncat în gol în fața polițiștilor aflați la fața locului.

Un echipaj medical sosit la fața locului încearcă acum resuscitarea, dar șansele par să fie unele destul de mici. Potrivit martorilor oculari, gestul tânărului a fost unul voit, neexistând posibilitatea ca el să fi alunecat de pe acoperiș.