Motivul pentru care Teo Trandafir s-a despărțit de primul soț. ”Plângeam de fiecare dată când pleca”

Badea Violeta 14.09.2021, 14:23
Motivul pentru care Teo Trandafir s-a despărțit de primul soț. ”Plângeam de fiecare dată când pleca”

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micul ecran. Deși o vedem mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta a avut parte și de câteva dezamăgiri. Prezentatoarea de la Kanal D și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a vorbit despre prima căsătorie.

Teo Trandafir, despre primul soț

Teo Trandafir, în vârstă de 53 de ani, are o carieră impresionantă în televiziune, dar viața ei personală ar putea inspira scenarii de film. Vedeta de la Kanal D a fost căsătorită de două ori, dar norocul a ocolit-o în dragoste. Primul mariaj a durat doar șase ani, iar al doilea a durat doar câteva luni.

Cu toate că este o fire extrem de discretă, Teo Trandafir a vorbit, în cadrul unui interviu oferit pentru emsiunea online „În Oglindă”, despre primul ei soț. În anul 1990, îndrăgita vedetă ajunge la altar alături de pilotul Alexandru Trandafir. Întrei cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar după câteva ieșiri și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Am ieșit la un suc, la două, la trei. Am devenit prieteni apropiați. Am hotărât să ne căsătorim după Revoluție, pentru că asta mi-ar fi acordat mie încă un pic de libertate.

Era obraznic cu tata, respectuos, dar încerca să mă protejeze. Tata încerca să știe unde sunt și mă suna pe fix: Da, nu știu. Înțeleg că vreți să știți unde este fiica dvs. Eu asta nu știu, pot să vă spun unde este soția mea. Mă scotea în oraș, îmi dădea suc, mă lua de la facultate când ploua”, a spus Teo Trandafir.

De ce a divortat Teo Trandafir de primul sot
De ce a divortat Teo Trandafir de primul sot

De ce a divorțat Teo Trandafir de primul soț

Teo Trandafir și Alexandru Trandafir s-au căsătorit la scurt timp după Revoluție, dar din cauza meseriei pe care partenerul ei o avea stăteau mai mult separați. Astfel, prezentatoarea TV și soțul ei au hotărât să divorțeze după șase ani.

„Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema- hai să facem într-un fel.

Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”, a mai adăugat vedeta de la Kanal D.