Motivul pentru care Smiley și Alex Velea nu își mai vorbesc. Se dușmănesc acum, deși erau cei mai buni prieteni

Iancu Andreea 14.05.2021, 18:52
Motivul pentru care Smiley și Alex Velea nu își mai vorbesc. Se dușmănesc acum, deși erau cei mai buni prieteni

Smiley și Alex Velea obișnuiau să fie cei mai buni prieteni, însă astăzi nu își mai vorbesc, fără ca motivul rupturii dintre cei doi să fie unul cunoscut. Chiar dacă în trecut cei doi artiști colaborau pe plan muzical, amândoi punând umărul la clădirea casei de producție Hahaha Production, astăzi fiecare a ales drumul său, lăsând în spate prietenia și amintirile care îi legau.

Care este motivul pentru care Smiley și Alex Velea nu își vorbesc

Multe dintre piesele celebre ale anilor 2000 reamintesc de colaborările muzicale dintre Smiley și Alex Velea, care s-au încheiat însă brusc, după ce artiștii au rupt legătura. În ciuda faptului că s-au bucurat împreună de succes în trecut, ba chiar au pus bazele celebrei Hahaha Production, astăzi condusă de echipa lui Smiley, Alex Velea și vechiul său prieten nu își mai vorbesc. Iar motivul pentru care aceștia nu mai comunică a fost dezvăluit de câțiva apropiați ai fostului grup de prieteni din care artiștii făceau parte.

Iubitul Antoniei ar fi fost cel care a decis să se retragă, îndepărtându-se de Smiley brusc, potrivit surselor stiridinlume.ro. Apropiații liderului Golden Boy Society au explicat că ruptura dintre cei doi s-a produs în momentul în care Alex Velea nu i-a mai răspuns prezentatorului de la Românii au Talent la telefon. Totodată, Velea a eliminat orice legătură și cu restul grupului de prieteni de la acea vreme.

Alex este cel care a decis acest lucru. Nu mai vorbește cu aproape nimeni din vechea gașcă. Nu a existat o ceartă între el și Smiley, pur și simplu a încetat să-i mai răspundă la telefon. Nici măcar nu se mai duce să tragă piese la Hahaha Production, casa de discuri a lui Smiley, deși doar cu ei a lucrat încă de când s-a lansat pe piață, au declarat surse din apropierea celor doi pentru stiridinlume.ro.

Care este motivul pentru care Smiley și Alex Velea nu își mai vorbesc
Șerban Cazan, Alex Velea și Smiley, în studio

Antonia, vinovată de ruptura prieteniei dintre cei doi artiști

Pe de altă parte, surse apropiate din anturajul lui Smiley au dezvăluit pentru redacția noastră că între cei doi producători ar fi existat unele discuții din motive financiare. Se pare că Alex și Smiley nu s-au înțeles la bani și astfel s-a produs ruptura. Totodată, gurile rele o implică și pe Antonia în acest conflict. Artista ar fi fost unul dintre motivele separării dintre cei doi, dar și dintre Velea și restul grupului de prieteni, mai cu seamă că în acea perioadă frumoasa cântăreață și Alex trăiau primii fiori ai dragostei lor.

Alex nu îi răspunde aproape niciodată la telefoane lui Smiley. Mereu spune că este obosit, că a avut treabă. Nu s-au certat, încă se înțeleg bine, dar nu mai sunt ca frații, ca înainte. Smiley a început să se distanțeze tocmai din cauza acestei atitudini a lui Alex”, au declarat surse din apropierea artiștilor, pentru impact.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...