Motivul pentru care Șerban Huidu n-a mai apărut la Cronica Cârcotașilor. Explicația a speriat pe toată lumea

Iancu Andreea 14.11.2020, 16:40
Motivul pentru care Șerban Huidu n-a mai apărut la Cronica Cârcotașilor. Explicația a speriat pe toată lumea

O schimbare de la pupitrul emisiunii Cronica Cârcotașilor i-a făcut pe fanii producției să își pună semne de întrebare. Iar asta s-a datorat faptului că nici Șerban Huidu și nici colegii săi, Codruț Keghez și Ioana Petric nu au apărut pe post în cea mai recentă ediție a emisiunii de la Prima TV. Explicația a fost oferită chiar de către vedete.

De ce nu a mai apărut Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor

Ediția de miercuri, 11 noiembrie, nu i-a mai avut drept gazde pe cârcotașii Șerban Huidu, Dezbrăcatu’, alias Codruț Kegheș și colega lor, Ioana Petric. Astfel, locurile de la pupitrul emisiunii au fost luate de Zaiafet – Horia Sârghi și de Gabriela Marin. Fanii s-au întrebat totuși care este motivul absenței celor trei, iar răspunsul a venit exact din partea realizatorului.

Șerban Huidu a fost contactat de paginademedia.ro, cărora le-a oferit o declarație în privința celor întâmplate. Se pare că atât Huidu, cât și ceilalți doi colegi se află în carantină, acasă.

“Suntem în carantină. Carantina există și face parte din măsurile de combatere a pandemiei.”, a motivat Șerban Huidu absența de pe micile ecrane, potrivit paginademedia.ro.

Cu toate acestea, realizatorul TV nu a vorbit și despre motivul carantinei. De altfel, nici colegul său de platou, Codruț Kegheș – Dezbrăcatu’, nu a oferit prea multe detalii. Acesta a ținut doar să menționeze că starea de sănătate a vedetelor este una bună.

“Suntem bine sănătoși și restul nu contează.”, a punctat Kegheș.

În ciuda carantinei, echipa ar urma să revină pe post începând de săptămâna viitoare.

Șerban Huidu, Ioana Petric și Codruț Kegheș, prezentatorii Cronicii Cârcotașilor
Șerban Huidu, Ioana Petric și Codruț Kegheș, prezentatorii Cronicii Cârcotașilor

Cronica Cârcotașilor, o producție care aduce zâmbetul pe buze din anii 2000

De aproximativ 20 de ani, emisiunea de la Prima TV, “Cronica Cârcotașilor” bucură telespectatorii în fiecare săptămână. Producția îi are în prezent la pupitru, drept prezentatori, pe Șerban Huidu, Ioana Petric și Codruț Kegheș. Totuși, de la debut și până astăzi, emisiunea satirică a fost prezentată în mai multe formule.

Astfel, cei care au lansat formatul au fost Șerban Huidu și Mihai Găinușă (2001-2010). După accidentul teribil al lui Șerban Huidu, emisiunea a fost prezentată de Mihai Găinușă și Oana Ioniță (sezon primăvară 2011), Mihai Găinușă și Codruț Kegheș (2011-2014), Alex Bogdan și Ioana Petric (sezon toamnă 2014), Cristian Hrubaru și Ioana Petric. Începând cu anul 2015, la pupitrul emisiunii s-a întors Șerban Huidu, care a prezentat Cronica alături de Codruț Kegheș (2015) și în prezent și alături de fosta bebelușă, Ioana Petric.

Urmăriți Impact.ro și pe