Motivul pentru care Răzvan Simion nu a venit la Neatza. Cine l-a dat de gol pe matinal: “Eu plec”

Ana Ionescu 04.06.2021, 17:15
Motivul pentru care Răzvan Simion nu a venit la Neatza. Cine l-a dat de gol pe matinal: “Eu plec”

Surprize astăzi la Neatza. Răzvan Simion nu a venit la emisiune. Nu se aștepta nimeni la o asemenea absenţă, nici măcar colegii de platou ai prezentatorului TV.

De ce a lipsit Răzvan Simion de la Neatza

Astăzi, telespectatorii au avut parte de o surpriză la Neatza. Au fost întâmpinați doar de o parte a echipei pentru că Răzvan Simion nu a venit la muncă. Toată lumea s-a întrebat ce a pățit prezentatorul TV, chiar și colegii săi, Ramona Olaru, Dani Oţil și Florin Ristei.

Acum două săptămâni, Dani a lipsit și el de la Neatza, însă motivat. Acesta anunțase va participa la o cursă de mașini.

„Nimeni nu știe unde a plecat Răzvan, el a zis doar „Eu plec!”. Mai știi când aveai 16 sau 17 ani și spuneai doar „Mamă, eu plec? Nu, pe bune, știe cineva unde e Răzvan? Dacă vine luni bătut, ce ne facem? Oricum e într-un loc unde…Dar Răzvan oare unde-și pune vestele alea? Eu când lipsesc ați văzut, eu zic: „băi, eu merg la cursă.”, a fost comentariul pe care Dani Oțil l-a făcut la adresa colegului său Răzvan Simion.

Chiar dacă a lipsit, cu siguranță Răzvan Simion a avut un motiv întemeiat, iar fanii prezentatorului nu trebuie își facă griji. Cel mai probabil, fostul iubit al Lidiei Buble a plecat într-o vacanţă.

Motivul pentru care Razvan Simion nu a venit la Neatza. Cine l-a dat de gol pe matinal2
Motivul pentru care Razvan Simion nu a venit la Neatza. Cine l-a dat de gol pe matinal

Ramona Olaru, supărată pe Dani Oţil

Dani Oţil și Florin Ristei au vorbit și ei despre planurile de weekend. Ramona Olaru s-a supărat însă pe colegul său Dani pentru pe ea neglijat-o și nu a întrebat-o ce planuri are pentru acest sfârșit de săptămână.

Ramona Olaru: Pe mine de ce nu mă întrebați dacă am vreun plan în weekend? Sunt așa cantitate neglijabilă? Da, am plan, plec la mare, o iau pe Bianca (n.r – prezentatoarea horoscopului din emisiune) și mergem.

Florin Riștei: Păi plouă la mare, e cu tunete și fulgere.

Ramona: Cum să plouă? Eu vin cu vremea și tumi spui mie că plouă? Nu plouă.

Florin: Așa am văzut pe aplicație. Ramona: Ei, aplicația minte!

Dani: Să îți iei o pătură cu tine, nu știi niciodată ce primești la cazare.