Motivul pentru care Pepe a cântat o singură piesă la nunta lui Nasrin Ameri. Detalii de la evenimentul săptămânii (Exclusiv)

Badea Violeta 30.07.2022, 18:41

Nasrin Ameri și iubitul ei și-au unit destinele vineri, pe data de 29 iulie. Fosta prezentatoare de la Antena Stars a fost mai fericită ca niciodată și a radiat de frumusețe la cel mai important eveniment din viața sa. Nunta a fost fastuoasă, iar toți invitații s-au simțit foarte bine. Atmosfera a fost întreținută de trupa „Prestige”, de Vali Vijelie, dar și de Pepe, care a cântat o singură piesă. Iată motivul pentru care artistul a interpretat o singură melodie!

Pepe a interpretat o singură melodie la nunta lui Nasrin Ameri

Nasrin Ameri și partenerul ei s-au cununat religios vineri, 29 iulie. Slujba a avut loc în Mănăstirea Cașin, lăcașul preferat de celebrii nași ai cuplului, Cristi Borcea și Valentin Pelinel. Ulterior, petrecerea s-a ținut într-un restaurant de fițe din Săftica.

Invitații s-au simțit extraordinar, atmosfera fiind întreținută de Orchestra Prestige, de Vali Vijelie, dar și de Pepe. Ultimul, însă, a interpretat o singură melodie, dar momentul a fost unul cu totul special.

Artistul a fost ales pentru dansul mirilor. Cei doi miri au plutut pe ritmurile singleul-ui „Iubesc”, lansat în acest an. Ulterior, Pepe a plecat acasă, fiind probabil unul dintre puținele evenimente la care a interpret o singură piesă, notează Playtech.

„Nunta ideală e ca oamenii să fie pe ring, dacă-i văd că obosesc, înseamnă că totul e perfect. Dans, dans și atmosferă. Am ales ce muzică trebuie.

Am știut ce artiști să chem încă de la început. În zece minute de când am ales locația, i-am și sunat”, a declarat fosta prezentatoare de la Antena Stars pentru sursa de mai sus.

Nunta Nasrin Ameri
Nunta Nasrin Ameri

Nu a ținut cont de tradiții

Nasrin Ameri şi parteneru ei sunt de ieri o familie şi în faţa lui Dumnezeu. Mireasa nu a dorit să țină cont de niciuna dintre tradițiile specifice unei nunți.

Aceasta i-a rugat pe invitați să nu o fure. De asemenea, nu s-a jucat „găina” și nici nu s-a ținut „ciorba de potroace”, episod care ar fi trebuit să aibă loc astăzi.

Mai mult decât atât, Nasrin Ameri a renunțat la rochia de mireasă și a optat pentru o ținută sexy, pentru a dansa în voie pentru partenerul ei pus să stea pe scaun în mijlocul ringului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...