Motivul pentru care Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme. Arată total schimbat acum

Badea Violeta 01.12.2021, 17:47

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciați actori și prezentatori TV din România. Acesta i-a impresionat pe fanii săi de pe rețelele de socializare cu înfățișarea sa, după ce a reuşit să slăbească nu mai puţin de 12 kilograme. Iată motivul pentru care și-a dorit această schimbare!

Pavel Bartoș a vorbit despre înfățișarea sa din ultima vreme

Pavel Bartoș se află într-o formă fizică de invidiat, după ce a slăbit într-un timp record. Actorul a dat jos nu mai puțin de 12 kilograme, iar acum este total schimbat.

Telespectorii au putut constata diferența, fiindcă prezentatorul emisiunilor „Masked Singer România”, dar şi  „Românii au talent” a apărut pe micile ecrane în promourile de Crăciun ale postului Pro TV.

Îndrăgitul actor a decis să facă această schimbare de dragul meseriei. Așa cum se întâmplă cu marile staruri de la Hollywood, Pavel Bartoș a decis să se transforme fizic pentru a juca rolul Ramon, din filmul meu cu acelaşi nume.

„Gândul cu care am început a avut legătură cu rolul Ramon, din filmul meu cu acelaşi nume, pentru ale cărui filmări voi începe treaba în luna martie. Iniţial, trebuia să le începem în noiembrie, dar din cauza condiţiilor actuale am fost nevoiţi să le amânăm.”, a declarat simpaticul prezentator TV, citat de click.ro.

Pavel Bartos la sala
Pavel Bartos la sala

„Nu am avut un regim anume”

Pavel Bartoș a dezvăluit că nu a ținut un regim anume. Actorul a povestit că a slăbit sănătos, fără să facă sacrificii considerabile. Procesul său de slăbire a început în luna august și, în total, a dat jos 12 kilograme. Prezentatorul TV este foarte mulțumit de rezultate, mai ales că acum are un alt tonus și se simte mult mai bine.

„Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc. Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc.

În total, am slăbit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţin”, a mai precizat cunoscutul prezentator TV.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...