Motivul pentru care Otilia Bilionera a început să plângă la Survivor. Artista n-a mai suportat

Badea Violeta 16.02.2022, 12:38
Motivul pentru care Otilia Bilionera a început să plângă la Survivor. Artista n-a mai suportat

Momente dificile pentru concurenții din echipa Faimoșilor de la Survivor! Aceștia au pierdut luni, 14 februarie, jocul pentru imunitate și se știa că un coechipier din echipa lor urma să plece acasă. Cu moralul la pământ și sleiți de puteri după un joc greu, membrii echipei roșii au trebuit să îndure și condițiile dificile din junglă, așa că nervii au cedat. Iată de ce a început să plângă Otilia Bilionera!

Otilia Bilionera a plâns în hohote la Survivor

Tensiuni în echipa Faimoșilor de la Survivor România. Concurenții din echipa roșie au pierdut luni, 14 februarie, jocul de imunitate, așa că Radu Itu, CRBL și Otilia au ajuns să fie propuși spre eliminare.

Primul a fost votat de concurenți, în timp ce CRBL și Otilia au fost nominalizați de Emil Rengle, respectiv Laura Giurcanu.

După ce a auzit argumentele top-modelului, cântăreața a început să plângă în fața tuturor și a precizat că se confruntă cu anumite probleme de sănătate, iar condițiile grele din Republica Dominicană nu fac altceva decât să-i înrăutățească starea.

De asemenea, solista a mai spus că a acceptat provocarea de a participa la această competiție tocmai pentru a-și testa limitele și a-și recăpăta încrederea în propriile forțe.

„În legătură cu problemele de sănătate, într-adevăr, au fost. Nu mănânc, sunt foarte slăbită. Am o sensibilitate. Sunt mai bolnăvicioasă de fel. Îmi pare rău! Mă feresc de frig, cât pot, acasă, mănânc sănătos. Aici, condițiile au fost foarte grele. Frig.

Nici nu mi-am luat niște șosete mai groase cum are Laura, ca să mă feresc. Ploi. Asta este! Nu pot schimba. Asta sunt. Cu toate problemele mele de sănătate am reușit să aduc puncte echipei mele. De multe ori am câștigat, am adus puncte importante. Cu toate problemele mele am reușit să dau tot. Am dat tot!

Asta este, o înțeleg pe Laura, da, sunt cea mai sensibilă de aici. Nu știu, poate îmi revin, poate nu. Starea mea este foarte schimbătoare. Mi-au scos doi litri de sânge din abdomen. Mă panichez. Lasă-mă să mă panichez, dacă nu îți pasă, asta e. Treaba ta! Noi suntem fete, avem ovare, suntem mai sensibile le chestia asta.”, a declarat cântăreața.

Otilia Bilionera
Otilia Bilionera

Radu Itu a părăsit competiția

În ediția de aseară, 15 februarie, Radu Itu a părăsit competiţia. De o bună bucată de timp, acesta era accidentat și avea interzis de către medic să mai  participe la jocuri.

Astfel, telespectatorii au decis ca el să părăsească jungla Dominicană. Vizibil afectat, Radu Itu a declarat că, totuși, se aștepta la o asemenea decizie.

„Încerc să nu plâng. Vă respect pe toți. Am plâns aici cât n-am plâns în 30 de ani. Nu credeam că o să trăiesc ce am trăit în Survivor. Trebuie să fii foarte puternic fizic, dar și psihic.”, a spus acesta.

De asemenea, Radu Itu s-a declarat entuziasmat de faptul că a avut ocazia să facă parte din acest proiect și să trăiască o astfel de experiență.

Urmăriți Impact.ro și pe