FOTO EXCLUSIV

Motivul pentru care Oana Sârbu arată atât de bine la 54 de ani. Unde a fost surprinsă artista. FOTO EXCLUSIV

Andrei Simion 23.09.2022, 12:08

Motivul pentru care Oana Sârbu arată atât de bine la vârsta de 54 de ani a ieșit la iveală. Fotoreporterii Impact.ro au surprins-o pe artistă într-un loc din București unde vedeta a mers pentru a se asigura că anii trec pentru ea fără să lase prea multe urme.

De ce arată Oana Sârbu atât de bine la 54 de ani

Oana Sârbu este recunoscută dintotdeauna pentru frumusețea, feminitatea și delicatețea ei, pe care nu le-a pierdut nici la vârsta de 54 de ani. Artista a fost surprinsă de fotoreporterii Impact.ro în timp ce ieșea dintr-o farmacie din București, de unde și-a cumpărat creme anti-îmbătrânire.

În imagini, Oana Sârbu apare purtând o ținută lejeră, formată dintr-o pereche de blugi deschiși la culoare și un hanorac negru. Artista și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare. În urmă cu un an, ea a fost întrebată de Impact.ro despre secretul frumuseții sale.

„Mulțumesc. Cred că-i moștenesc pe ai mei. Sunt mignonă, și îmi place așa. Cred că o femeie trebuie să fie feminină și atât cât e ea. Omului nu-i trebuie kilograme în plus. Trebuie să fie atât cât e el. Acum nu mai asimilez, mănânc și dulciuri. Sunt într-o altă perioadă a vieții, nu mai pun preț pe asta”, a răspuns Oana Sârbu, într-un interviu pentru Impact.ro.

Oana Sârbu a trecut prin momente grele

Oana Sârbu a trecut prin momente grele în ultimii doi ani. Artista a suferit foarte mult după ce părinții ei au murit. Vedeta a spus că nu existau spectacole atunci, astfel că nu a fost nevoită să urce pe scenă, dar ar fi făcut acest lucru, la fel cum a făcut-o și tatăl ei, celebrul actor de pantomimă Romulus Sîrbu, când și-a pierdut fratele și mama.

„Putere să mergi mai departe găsești în tine, în sufletul tău, de la Dumnezeu, de la univers. E o forță care te apără întotdeauna. E ca un înger pe umerii tăi, care nu te lasă niciodată. Și îl simți prieten pe Dumnezeu.

Deși pierderile sunt de nemăsurat, ai puterea să mergi mai departe, mai cu seamă când există viitor, frumusețe, iubire, când ai pe cine să iubești, când știi că se gândește cineva la tine, când știi că ai oameni dragi lângă tine, când știi că ai un copil. Asta mi se pare cea mai mare motivație posibilă”, a spus Oana Sârbu, la Antena Stars.

De asemenea, actrița care a interpretat-o pe Dana în „Liceenii” a dezvăluit că fiul ei este în perioada preadolescenței și că are de gând să insiste ca el să studieze pianul până în clasa a opta. Apoi, ar vrea ca băiatul să înceapă să învețe un alt instrument muzical – chitara, dacă va fi de acord.

Urmăriți Impact.ro și pe