Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din nou. „Nu mai vreau să am legătură niciodată cu ea”

Beatrice Dumitru 26.01.2023, 21:26
Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din nou. „Nu mai vreau să am legătură niciodată cu ea”

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din nou. Cei doi erau împreună de zece ani, dar relația lor nu a fost întotdeauna presărată cu momente frumoase. În urmă cu doi ani, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar, dar apoi s-au împăcat. Acum se pare că ruptura este definitivă, iar Marius Elisei a dezvăluit motivul despărțirii și a spus că nu mai vrea să audă de mama copilului său.

De ce s-au despărțit Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei traversează din nou o perioadă dificilă, după ce în februarie 2021 au divorțat, dar după câteva luni au decis să-și mai dea o șansă. De această dată lucrurile par a fi definitive între cei doi, după ce fiica lui Petre Roman a anunțat pe pagina de socilaizare despărțirea de cel cu care a format un cuplu în ultimii zece ani. Aceasta a mărturisit că amândoi și-au dorit să pună punct relației pentru că erau nefericiți.

Marius Elisei a vorbit despre despărțirea de Oana Roman și a afirmat că nu își mai dorește vreodată să aibă legătură cu aceasta. El a mai spus că deja s-a separat de Oana Roman și nu mai locuiesc împreună pentru că nu se mai înțelegeau de ceva vreme.

Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din nou. „Nu mai vreau să am legătură niciodată cu ea”
Oana Roman și Marius Elisei, pe vremea când formau un cuplu.

E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public”, a spus Marius Elisei, pentru Spynews.ro.

„Eu mi-am dorit această familie”

Fostul soț al Oanei Roman a mai mărturisit că el și-a dorit foarte mult ca relație să meargă bine și să aibă o familie frumoasă cu mama fiicei sale, dar a precizat că nu a avut cu cine să facă asta și de aceea au luat decizia de a merge pe dumuri separate.

Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a adăugat Marius Elisei.

În mesajul în care a anunțat despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a spus că și-a dorit să mai acorde o șansă relației, dar ea și tatăl fiicei sale au viziuni total diferite asupra vieții și alte dorințe, lucru care a dus inevitabil, la separare. Aceasta a mai afirmat că a rămas singură cu toate lucrurile pe cap.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...