Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din nou. „Nu mai vreau să am legătură niciodată cu ea”

Beatrice Dumitru 26.01.2023, 21:26
Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din nou. „Nu mai vreau să am legătură niciodată cu ea”

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din nou. Cei doi erau împreună de zece ani, dar relația lor nu a fost întotdeauna presărată cu momente frumoase. În urmă cu doi ani, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar, dar apoi s-au împăcat. Acum se pare că ruptura este definitivă, iar Marius Elisei a dezvăluit motivul despărțirii și a spus că nu mai vrea să audă de mama copilului său.

De ce s-au despărțit Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei traversează din nou o perioadă dificilă, după ce în februarie 2021 au divorțat, dar după câteva luni au decis să-și mai dea o șansă. De această dată lucrurile par a fi definitive între cei doi, după ce fiica lui Petre Roman a anunțat pe pagina de socilaizare despărțirea de cel cu care a format un cuplu în ultimii zece ani. Aceasta a mărturisit că amândoi și-au dorit să pună punct relației pentru că erau nefericiți.

Marius Elisei a vorbit despre despărțirea de Oana Roman și a afirmat că nu își mai dorește vreodată să aibă legătură cu aceasta. El a mai spus că deja s-a separat de Oana Roman și nu mai locuiesc împreună pentru că nu se mai înțelegeau de ceva vreme.

Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din nou. „Nu mai vreau să am legătură niciodată cu ea”
Oana Roman și Marius Elisei, pe vremea când formau un cuplu.

E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public”, a spus Marius Elisei, pentru Spynews.ro.

„Eu mi-am dorit această familie”

Fostul soț al Oanei Roman a mai mărturisit că el și-a dorit foarte mult ca relație să meargă bine și să aibă o familie frumoasă cu mama fiicei sale, dar a precizat că nu a avut cu cine să facă asta și de aceea au luat decizia de a merge pe dumuri separate.

Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a adăugat Marius Elisei.

În mesajul în care a anunțat despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a spus că și-a dorit să mai acorde o șansă relației, dar ea și tatăl fiicei sale au viziuni total diferite asupra vieții și alte dorințe, lucru care a dus inevitabil, la separare. Aceasta a mai afirmat că a rămas singură cu toate lucrurile pe cap.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...