Motivul pentru care o lasă bărbații pe Lidia Buble. I s-a întâmplat din nou după despărțirea de Răzvan Simion

Badea Violeta 02.02.2022, 11:03

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu aproape doi ani, dar vorbele despre separarea lor continuă și acum. Între timp, cunoscuta cântăreață a încercat să-și refacă viața alături de Harlys Becerra. Însă, relația lor nu a durat prea mult, iar blondina a decis să-l părăsească pe actorul cubanez. Cel puțin așa a scris presa. Cu toate astea, motivul despărțirii ar putea fi cu totul altul. Iată de ce ar lăsa-o bărbații pe Lidia Buble!

De ce s-ar fi despărțit Lidia Buble de ultimii bărbaţi din viața ei

Lidia Buble și Răzvan Simion au format, fără dar și poate, unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea showbizului românesc și mulți erau cei care credeau că cei doi vor ajunge în fața altarului. Însă, după cinci ani de relație, cei doi au luat decizia de a se separa.

La acea vreme, presa a scris mult despre această separare și despre motivele care ar fi stat la baza ei. Cu toate asea, adevărul nu a ieșit nici acum la iveală. Recent, povestea pare să se fi repetat pentru cântăreață. Aceasta s-a iubit cu Harlys Becerra, însă nici această relație nu a durat.

Conform celor de la Ciao.ro, artista ar fi decis să se despartă de actor, deoarece relația lor nu ar fi avut niciun viitor din cauza distanței care îi separă. Lidia Buble fiind în România, iar Harlys Becerra fie în Cuba, fie pe alte meleaguri. S-a mai spus, de asemenea, că cei doi s-ar fi separat și din cauza faptului că artista dorește să se concentreze doar pe cariera sa.

Razvan Simion a vorbit despre relatia cu Lidia Buble
Lidia Buble si Razvan Simion

Care ar fi, de fapt, adevăratul motiv

Ei bine, motivul adevărat nu ar fi niciunul dintre cele enumerate mai sus. Potrivit Cancan.ro, cei doi bărbați ar fi părăsit-o pe Lidia Buble din cauza religiei sale (n.r. penticostală). Conform acesteia, artista ar fi trebuit sa fie căsătorită deja, astfel că aceasta și-ar dori enorm să facă pasul cel mare.

Din păcate pentru artistă, nici Răzvan și nici Harlys nu și-au dorit să ajungă în fața altarului. Cel puțin asta susțin gurile rele. Potrivit sursei citate, vedeta de la Antena 1 ar fi refuzat să se căsătorească, deoarece abia trecuse printr-un divorț dureros, iar Lidia nu a mai suportat așteptarea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...