Motivul pentru care numele și imaginea Vioricăi Dăncilă apar pe Google atunci când cauți „Proasta României”

Numele și imaginea Vioricăi Dăncilă apar pe Google atunci când cauți „Proasta României”

În urma gafelor făcute de fostul premier Viorica Dăncilă, Google consideră că cei care ar căuta ”proasta României” ar putea fi interesați chiar de aceasta.

“Proasta României” pe Google

Astfel că, la articolele de pe siteurile de satiră, asocierea dintre ”proasta Românirei și „Viorica Dăncilă a devenit foarte puternică.

Viorica Dăncilă, umilita in mediul virtual

Viorica Dăncilă, umilita in mediul virtual

Rezultatele sunt aceleaşi la căutarea după ”proasta României”, atât pentru conținutul combinat, cât și doar pentru cel video sau foto.

Astfel că, la o simplă căutare pe Google a expresiei „Proasta României”, din aproximativ 4.240.000 rezultate, primele pagini sunt rezervate unor știri despre fostul premier.

Această constatare a fost făcută de mai mulți bloggeri din România, potrivit europafm.ro.

Viorica Dăncilă, jignită de Marian Oprișan

În urmă cu doar câteva zile, Marian Oprișan a făcu o referire la acest subiect.
„ Dacă dai căutare pe Google „proasta României” îți apare „Viorica Dăncilă”. Dacă dam senzația că ne batem pe putere și funcții, pierdem”

De altfel, în luna iunie, acesta avea altă părere despre Viorica Dăncilă.

„Dacă doamna Dăncilă nu ar fi fost premier al Guvernului României, vă spun că eu aş fi susţinut-o dintr-un motiv foarte serios: e un politician serios, e o femeie cinstită.

S-a eliberat de agreement-ul cu fostul şef al partidului, care o teroriza.
Fiind o femeie deşteaptă şi determinată, poate să facă lucruri bune pentru cetăţeni”, declara Marian Oprişan în luna iunie.

Mesajul Vioricăi Dăncilă după ce Guvernul a picat

În urmă cu aproape o lună, Guvernul condus de Viorica Dăncilă a picat, în urma votului dat de parlamentari în plen la moțiunea de cenzură.

Au fost exprimate în total 242 de voturi, dintre care 238 au fost pentru și 4 au fost împotrivă.
Dăncilă și-a pierdut postul de premier, însă a anunțat că are mari așteptări în ceea ce privește alegerile prezidențiale.

„Le doresc celorlalți să vină în plen cât mai repede cu o nouă formulă guvernamentală. Fac apel la președintele României să vină cu un premier astfel încât să își asume guvernarea.

Prin moțiune, Guvernul este demis. Ne dorim să lăsăm un nou guvern cu un nou program de guvernare. Vom intra în turul al doilea, mergem cu candidatura la prezidențiale înainte.

Sunt convinsă că oamenii vor face comparație între ceea ce a făcut PSD și ceea ce vor face cei care azi au vrut să vină la putere. Nu mă tem absolut de nimic. Mă tem doar că putem pierde încrederea românilor”, a declarat Viorica Dăncilă după ce a aflat rezultatul votului pe moțiunea de cenzură.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI