Motivul pentru care Monica Anghel vrea să-și ia permisul de camion, la 51 de ani. Planurile de viitor ale artistei

Ioana Bucur 27.05.2022, 15:00
Motivul pentru care Monica Anghel vrea să-și ia permisul de camion, la 51 de ani. Planurile de viitor ale artistei

Monica Anghel este un artist complex și complet. Are o voce fabuloasă, imposibil de confundat, însă muzica nu este singura sa pasiune. Jurnaliștii redacției Ego – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, care este motivul pentru care cântăreața vrea să își ia permisul de camion. Nu, condusul la drum lung nu se numără printre hobby-urile sale, însă are planuri mari de viitor.

De ce vrea Monica Anghel să își ia permisul de camion

Cântăreață, actriță, mamă, iubitoare de animale. Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul românesc. Născută pe 1 iunie, doar câteva zile o despart de împlinirea vârstei de 51 de ani, pe care nu o arată și nici nu o simte.

Este mai fericită ca oricând, are libertatea de a alege proiectele profesionale în care se regăsește și mai ales știe să se bucure de lucrurile simple. Actrița din serialul „Strada Speranței”, difuzat pe Kanal D, a povestit în exclusivitate pentru redacția Ego – Impact.ro că zilnic își dorește să învețe lucruri noi și că pragul vârstei de 50 de ani nu îi pune bariere atunci când vrea să-și îndeplinească anumite vise.

Dar de ce vrea Monica Anghel să își ia persmisul de camion? Motivul este strâns legat de dragostea ei pentru cai. Cu ceva timp în urmă, artista povestea că învață să facă acrobații pe cai la Circul Metropolitan București, însă pandemia i-a pus bețe-n roate.

„În perioada pandemiei nu a mai făcut nimeni nimic. Acum m-am mai cumințit un pic, între timp mi-am luat permisul de remorcă, acum pot să îi ajut pe prietenii mei când au nevoie să transporte cai.

Mă gândeam să îmi iau permisul de camion, ca să pot să transport și mai mulți cai. Am o pasiune pentru cai, la care nu voi renunța niciodată”, a dezvăluit Monica Anghel, pentru Ego.ro.

Motivul pentru care Monica Anghel vrea să-și ia permisul de camion, la 51 de ani. Planurile de viitor ale artistei

„Nu pun preț pe lucrurile materiale”

O pasiune pe care se pare că a moștenit-o și fiul Monicăi Anghel, Aviv: „Da, de la mine a moștenit pasiunea asta. Nu am cumpărat cai încă. Un cal se întreține extraordinar de greu și este foarte costisitor.”

Și pentru că ziua ei de naștere se apropie, artista ne-a vorbit și despre dorințele sale.

„De-abia aștept să împlinesc 100 de ani și să îmi spună lumea că am făcut nu știu ce prostie și eu să le răspund că am tot dreptul, că sunt născută pe 1 iunie și că pot să dau în mintea copiilor. (…)

Lucrurile de care am nevoie mi le cumpăr săptămânal, cumpăr mâncare pentru că trebuie să trăim. Nu trăim ca să mâncăm, mâncăm ca să trăim. Lucruri materiale, nu, nu sunt genul. Viața este atât de simplă și atât de frumoasă încât nu vreau să mi-o complic cu prostii de genul acesta. Nu pun preț pe lucrurile materiale. Poate mi-aș dori, acum, de ziua mea, să plecăm într-o mică vacanță”, a mai spus Monica Anghel, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe