Motivul pentru care Mihaela Rădulescu se întoarce în România. S-a aflat la puțin timp după nunta lui Dani Oțil

Stan Filon 19.05.2021, 17:43
Motivul pentru care Mihaela Rădulescu se întoarce în România. S-a aflat la puțin timp după nunta lui Dani Oțil

S-a aflat motivul pentru care Mihaela Rădulescu se întoarce în România! Frumoasa brunetă locuiește în Franța, dar face ce face și revine în România cu fiecare ocazie pe care o are. Acum, Mihaela Rădulescu se pregătește să lanseze un nou proiect de televiziune.

Motivul pentru care Mihaela Rădulescu se întoarce în România

Mihaela Rădulescu se întoarce în țară pentru a prezenta o emisiune care se anunță a fi una de mare succes. Acest nou show se pare că va înlocui la Pro TV celebra emisiune ”Vocea României”. Vorbim despre show-ul de televiziune ”Super Star România”.

Celebra vedetă se pare că va avea alături de ea alte două vedete, alături de care va prezenta emisiunea de la Pro TV. Zvonurile din piață spun că unul dintre coprezentatori va fi Cezar Ouatu, iar celăalt este un alt nume foarte cunoscut în showbizz-ul românesc: Horia Brenciu. Preselecțiile pentru acest nou show de televiziune au început deja.

Motivul pentru care Mihaela Radulescu se intoarce in Romania
Motivul pentru care Mihaela Radulescu se intoarce in Romania

Pro TV pregătește surprize mari pentru telespectatori

Conducerea Pro TV lucrează și la alte surprize pentru telespectatori, care se anunță a fi tot proiecte de anvergură. Telespectatorii vor sta cu sufletul la gură și la emisiunea “Mireasă pe nevăzute”, dar fanii serialului Vlad își pot face încălzirea deoarece se pare că au început deja filmările. În plus, celebrul serial de televiziue ”Las Fierbinți” continuă și el.

În plus, Pro TV anunță un nou sezn al emisiunii “Masked Singer România”, dar revine în grila de programe și mult iubitul show de cooking, “MasterChef România”, dar încă nu se știe ce chefi celebri vor sta la masa juriului. Un proiect marca Pro TV despre car

Unde, mai mult ca sigur, vă veți întâlni cu noi chefi. De altfel, sunt surse care spun că pentru aceste emisiuni se încă nu s-a auzit mai nimic este celebrul ”Ferma”, despre care nimeni din Pro Tv nu mai pomenește nimic. Așadar, este posibil să se fi renunțat la această emisiune, chiar dacă a înregistrat un succes uriaș?

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...